Quantcast
Till salu inom: ”

centilitermått glas rymmer 10cl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

5 wisky glas

Norrköping
Tv bänk

Vasastan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bonniers. 1 uppl. 2005. 327 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. 580 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Mycket fint exemplar. Nytt. Oläst. Aningen gulnat boksnitt, för övrigt i nyskick. Nära presentskick. Berättaren i Ulf Erikssons roman träffar av en slump Bärbel, Harry och Hektor på en konsert. Några dagar senare bryter alla fyra lårbenet och hamnar i samma sjukhussal. De förbryllande flisorna av glas som upptäcks i deras benbrott, har de något samband med den femtonhundratalets glasillusion som berättaren studerar? En själens och skelettets bräcklighet som spreds i Europa likt en smittsam melankoli. De fyra blir vänner, och deras liv och berättelser växer in i varandra, brister, splittras och tar ny gestalt - också efter döden? Ulf Eriksson samlar upp idéer och motiv från hela sitt författarskap i denna fängslande roman som i en cirkel-form rymmer uppväxt, samtid och framtid, med labyrintiska förgreningar in i mörker och i ett ljus klart som glas.
Vi säljer våran oanvända men ihop byggda mediamöbel från netonnet. En modern mediamöbel med flip-förvaring i tonad glas som släpper igenom fjärrkontrollsignaler. Den rymmer det mesta du kan tänkas vilja ansluta till din TV. I botten på förvaringen finns en öppning för att underlätta din hantering av kablar. Avståndet som fjärrkontrollen fungerar ifrån kan variera beroende på vilken fjärrkontroll som används. Tack vare den mjuka listen på bottnen står förvaringsmöbeln stabilt samt att man kan stapla flera förvaringsmöbler på varandra.
Mycket vackert glas, graverat med två stegrande hingstar som slåss om ett sto. Glaset är designat av Elin på Naturhästen och kommer bara att göras i begränsad upplaga. Passa på och köp den perfekta presenten till en hästälskare eller varför inte till dig själv? Glaset rymmer 30 cl. Beställ på www.naturhästen.se Om företaget Vi är ett familjeföretag som alltid gör vårt bästa för att du ska bli nöjd! Du kan beställa via webshoppen www.naturhästen.se eller besöka vår butik på Vanåsvägen 2 i Åsljunga (Skåne). Våra öppettider är Mån-Fre 11.00-15.30 Webshoppen är alltid öppen och mail svaras på så fort det går. Email: info@naturhunden.se
Centilitermått i glas - rymmer 10 cl
Centilitermått i glas - rymmer 10 cl