Till salu inom

"certina landstinget guldklocka säljes"

Karlstad
Idag

Certina Ds Podium Square

4 000 kr
Blocket.se
Igår

Certina herrklocka

4 300 kr
Blocket.se
Lidköping
Igår

Certina DS First 200

2 995 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Certina DS podium

5 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Certina DS

2 700 kr
Blocket.se
Sollentuna
2 dagar

Rensning av kvalitetsklockor

1 500 kr
Blocket.se
Solna
2 dagar

Certina klockor

3 500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
3 dagar

Certina DS Action Chrono &...

6 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Tjänster för samhället : styrning, säkring och utveckling inom kommuner och landsting

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 år
Uppsala Publ. House (C)1999. Cartonnage, 99s. 350g. Illustrerad. Försättsblad urrivet, för övrigt i mycket gott skick. ISBN: 9170051712 Tjänster som syftar till att lära och fostra, stimulera personlig utveckling, bryta övergivenhet och isolering, ge vård, stöd och tröst är betydelsefulla både för individen och samhället. När sådana tjänster ska styras måste styrsystemet vara utformat så att det förtydligar uppdraget gentemot samhälle och individ, klargör hur uppdraget ska uppnås, tar tillvara engagemang och stöder utveckling. I Tjänster för samhället redovisas en möjlighet att skapa ett sådant styrsystem inom kommuner och landsting. Boken kombinerar på ett engagerande sätt ett helhetsperspektiv med detaljerade lösningar som utformats och prövats i verkligheten. Det styrsystem som presenteras är i första hand avsett för tjänster som har mycket höga krav på individuell anpassning, men grundstommen är användbar för alla tjänster.
139 kr
Bokbörsen.se

Personaladministration och medbestämmande i kommuner och landsting

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 år
Paperback. 1981 andra upplagan 600g- Liber. ISBN: 9140110656. 277 s. KOrtsida. 170mm tjocklke. 17mm höjd. 240mm. fint skick dock ägarsigantur samt lätt repa på frampärm samt mågra sidor med tunna hundöron dock god läsbarhet Innehåll. Inledning Förord till andra upplagan.,. Kommunder och landsting. Personaladministration. Personalpolitik och personaladministrativa riktlinjer Personaladministrationes arbetsuppgifter och organisation Personalavdelningarnas organisation. Samtåd och medbestämmande Arbetsledning och chefsrollen. Jämställdhet i arbetet Organisation och rationalisering. Personaladminstration planering. personalrörlighet Personalutvecling. MBL och MBA Avtal och förhandlingar Arbetsmiljö Personalamdinistariv informationPersonaladm framtida förutsättningar Medbestämmandeavtal för kommuner och landsting. Vikltigare lagar och avtal
65 kr
Bokbörsen.se

Upphandlingschef till Örebro Läns Landsting

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Presentation Är du en förändringsbenägen ledare som vill leda utvecklingen av framtidens upphandlings- och inköpsstrategier? Som upphandlingschef för Örebro läns landsting ansvarar du för upphandlingsavdelningen inom Lednings- och verksamhetsstöd (LoVS). Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga upphandlande verksamheter inom ÖLL, utveckla ÖLL:s upphandlingsprocess till en effektiv och affärsmässig process präglad av samarbete och synergier. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj