Quantcast
Till salu inom: ”

certina landstinget guldklocka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Uppsala Publ. House (C)1999. Cartonnage, 99s. 350g. Illustrerad. Försättsblad urrivet, för övrigt i mycket gott skick. ISBN: 9170051712 Tjänster som syftar till att lära och fostra, stimulera personlig utveckling, bryta övergivenhet och isolering, ge vård, stöd och tröst är betydelsefulla både för individen och samhället. När sådana tjänster ska styras måste styrsystemet vara utformat så att det förtydligar uppdraget gentemot samhälle och individ, klargör hur uppdraget ska uppnås, tar tillvara engagemang och stöder utveckling. I Tjänster för samhället redovisas en möjlighet att skapa ett sådant styrsystem inom kommuner och landsting. Boken kombinerar på ett engagerande sätt ett helhetsperspektiv med detaljerade lösningar som utformats och prövats i verkligheten. Det styrsystem som presenteras är i första hand avsett för tjänster som har mycket höga krav på individuell anpassning, men grundstommen är användbar för alla tjänster.
Paperback. 1981 andra upplagan 600g- Liber. ISBN: 9140110656. 277 s. KOrtsida. 170mm tjocklke. 17mm höjd. 240mm. fint skick dock ägarsigantur samt lätt repa på frampärm samt mågra sidor med tunna hundöron dock god läsbarhet Innehåll. Inledning Förord till andra upplagan.,. Kommunder och landsting. Personaladministration. Personalpolitik och personaladministrativa riktlinjer Personaladministrationes arbetsuppgifter och organisation Personalavdelningarnas organisation. Samtåd och medbestämmande Arbetsledning och chefsrollen. Jämställdhet i arbetet Organisation och rationalisering. Personaladminstration planering. personalrörlighet Personalutvecling. MBL och MBA Avtal och förhandlingar Arbetsmiljö Personalamdinistariv informationPersonaladm framtida förutsättningar Medbestämmandeavtal för kommuner och landsting. Vikltigare lagar och avtal
Presentation Är du en förändringsbenägen ledare som vill leda utvecklingen av framtidens upphandlings- och inköpsstrategier? Som upphandlingschef för Örebro läns landsting ansvarar du för upphandlingsavdelningen inom Lednings- och verksamhetsstöd (LoVS). Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga upphandlande verksamheter inom ÖLL, utveckla ÖLL:s upphandlingsprocess till en effektiv och affärsmässig process präglad av samarbete och synergier. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.