Quantcast
Till salu inom

"certina landstinget guldklocka säljes"

Butik Växjö
2 dagar

Casio AQS800 med solfångare

495 kr
ABC-Annons.se
Gnosjö
2 dagar

Samlarparti med klockor swi...

1 500 kr
ABC-Annons.se
Leksand
Igår

Guldklockor

1 kr
ABC-Annons.se
Sollentuna
Igår

Certina dykarklocka 300M

3 000 kr
Blocket.se
Butik Borlänge
Igår

Klockor

Blocket.se
Tranås
Igår

Certina DS1 Cronograph aut

6 500 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Fin rullstol Dietz Canebo

1 700 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Certina i mint condition

7 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Certina DS Action

4 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Tjänster för samhället : styrning, säkring och utveckling inom kommuner och landsting

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 år
Uppsala Publ. House (C)1999. Cartonnage, 99s. 350g. Illustrerad. Försättsblad urrivet, för övrigt i mycket gott skick. ISBN: 9170051712 Tjänster som syftar till att lära och fostra, stimulera personlig utveckling, bryta övergivenhet och isolering, ge vård, stöd och tröst är betydelsefulla både för individen och samhället. När sådana tjänster ska styras måste styrsystemet vara utformat så att det förtydligar uppdraget gentemot samhälle och individ, klargör hur uppdraget ska uppnås, tar tillvara engagemang och stöder utveckling. I Tjänster för samhället redovisas en möjlighet att skapa ett sådant styrsystem inom kommuner och landsting. Boken kombinerar på ett engagerande sätt ett helhetsperspektiv med detaljerade lösningar som utformats och prövats i verkligheten. Det styrsystem som presenteras är i första hand avsett för tjänster som har mycket höga krav på individuell anpassning, men grundstommen är användbar för alla tjänster.
139 kr
Bokbörsen.se

Personaladministration och medbestämmande i kommuner och landsting

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 år
Paperback. 1981 andra upplagan 600g- Liber. ISBN: 9140110656. 277 s. KOrtsida. 170mm tjocklke. 17mm höjd. 240mm. fint skick dock ägarsigantur samt lätt repa på frampärm samt mågra sidor med tunna hundöron dock god läsbarhet Innehåll. Inledning Förord till andra upplagan.,. Kommunder och landsting. Personaladministration. Personalpolitik och personaladministrativa riktlinjer Personaladministrationes arbetsuppgifter och organisation Personalavdelningarnas organisation. Samtåd och medbestämmande Arbetsledning och chefsrollen. Jämställdhet i arbetet Organisation och rationalisering. Personaladminstration planering. personalrörlighet Personalutvecling. MBL och MBA Avtal och förhandlingar Arbetsmiljö Personalamdinistariv informationPersonaladm framtida förutsättningar Medbestämmandeavtal för kommuner och landsting. Vikltigare lagar och avtal
65 kr
Bokbörsen.se

Upphandlingschef till Örebro Läns Landsting

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Presentation Är du en förändringsbenägen ledare som vill leda utvecklingen av framtidens upphandlings- och inköpsstrategier? Som upphandlingschef för Örebro läns landsting ansvarar du för upphandlingsavdelningen inom Lednings- och verksamhetsstöd (LoVS). Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga upphandlande verksamheter inom ÖLL, utveckla ÖLL:s upphandlingsprocess till en effektiv och affärsmässig process präglad av samarbete och synergier. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
0 kr
Blocket.se