Quantcast
Till salu inom: ”

symaskin husqvarna automatic säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min högst älskade Husqvarna automatic med många tillbehör som pressarfötter,"stygn rattar", original väska och instruktionsbok. En super bra symaskin som klarar av att sy både tunna och tjocka tyger. Pris: 900 kr Stort parti av möbelband och fransar slumpas iväg för 10 kr/ metern alternativ en hel förpackning för 100 kr. Banden på bilderna är bara ett litet urval. Jag har 7 st banankartonger fyllda med band. Så kom gärna förbi och fynda eller så kan jag maila flera bilder. Jag kan även skicka band men då tillkommer porto. Pris: 10 kr/ meter eller 100 kr/ fpk.
Den har nu stått ett par år. Blir aldrig av att använda den så då är det bättre den kommer till någon som uppskattar den. Är servad innan den blev stående. Finns 2 mil ovanför Borensberg men kan medtagas dit eller till Lkpg efter översenskommelse. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Lånad bild.
Fin symaskin från 50-talet med de flesta tillbehören kvar plus instruktionsbok och snurra för dekorsömmar. Fungerar bra men kan behöva en översyn. Ingen väska medföljer.
Huskvarna automatic, servad och klar, 800 kr.
Nyservad Husqvarna Automaticsymaskin med väska. En rejäl och stark symaskin som är i fint skick och fungerar fel fritt.