Quantcast
Till salu inom: ”

cerwin vega at-40 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer nu mina Cerwin Vega! AT-40. Skicket är bra med tanke på åldern. Helt nya basupphängningar som sattes på för ungefär två månader sedan. Låter väldigt klart och fint och passar perfekt till den som uppskattar musik på hög volym med rejäl dynamik i. Den enda så kallade "defekten" är att tygfrontskydden är lite slitna. Annars är det inga problem med dom. Det som är gjort: -Bytta baselementupphängningar (röda kanten) -Smort potentiometrarna för bas och diskant. -Monterat ut all elektronik och rengjort lådorna. Jag har verkligen ingen plats för dessa bestar och vill därför bli av med dom så fort som möjligt. Hämtas i Kungsbacka, och kan även provspelas om så önskas.
Cerwin Vega AT-40 i bra skick säljes. Bra skick, omkantade basar gjort på Ljudcenter så de håller en massa nya år... Ultimata party / rock / hardstylehögtalarna! http://www.youtube.com/watch?v=noRga0Yr8PY De avtagbara grillarna (högtalarskydden) har dock ngn skavank på sig. De här ligger runt 2-2500 på blocket numera så nya priset 1200 är inte bara ett kap - det årets stöld kap. Lägg därtill att jag kan leverera dem hem till dig (Halmstad), så har du ett erbjudande du inte kan motstå. Ring helst kvällsstid vardagar / helger, kan inte prata i telefon 07-16. SMS dagtid kan funka. Obs högtalarstativen ingår ej.
Cerwin Vega AT-80 i mycket bra skick låter bra och är mycket lättdrivna. Högtalarna har nya kantringar runt basarna. Och är omklädda i Teak färg även front tygen är nya. Vikt 22 kilo st H, B, D, 79 , 41 , 35 cm Pris 1900 Cerwin Vega AT-40 i mycket bra skick låter bra och är mycket lättdrivna. Högtalarna har nya kantringar runt basarna. Och är omklädda i Ek färg även front tygen är nya. Vikt 17 kilo st H, B, D, 72 , 37 , 34 cm Pris 1450 Finns mycket info på nätet om man vill veta mer om dessa Högtalare
Jag skall nu sälja av lite från högtalarparken på grund av uppgradering. Det jag vill sälja är: Cerwin Vega AT-40 i mint condition. Samlarvärde på dessa då de inte är ute så ofta på marknaden och är eftertraktade. Dom är omkantade i Mars 2014. Dessa är en väldigt balanserad, spelglad högtalare som låter riktigt bra trots att det är en Cerwin Vega som allt som oftast bara producerar MYCKET bas. Dessa är inte alls så utan tillhör definitivt Cerwins bättre högtalare, de är dessutom väldigt kompakta så de är lättplacerade och passar in lätt med övrigt möblemang. Pris 2500kr eller högstbjudande. Priserna är prutade och klara och jag är inte i behov av att sälja fort. självklart går allt att provlyssna. Bilder skickas gärna vid visat intresse.
Cerwin Vega AT-40 2 st superbra och spelglada högtalare från CerwinVega. Mycket fint skick. Hela, rena och i mycket bra skick helt enkelt. Stora, tunga och respektingivande. 73*37*34cm, +20kg Info fån Cerwin Vega: AT-40 Specifications (circa 1987-1997) MODEL: AT-40 MSRP (USD): $310ea FREQ. RESPONSE: 30Hz-22kHz POWER HANDLING: 125Watts SENSITIVITY: 95 dB IMPEDANCE: 6 Ohms CROSSOVER POINTS: 400/3000Hz WEIGHT: 40 lbs. PROTECTION: PTC Säljes pga flytt! Skulle helst ha dem kvar men frugan har inte samma åsikt :)