Quantcast
Till salu inom: ”

chevrolet impala 1959 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Chevrolet impala 1959 4dht i brukskick. Svart originalack med 283a pg och styrservo. Ring för information. INGA BYTEN OCH FAST PRIS Extrauppgifter Märke: Chevrolet Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Impala Hästkrafter: 220 Hk I trafik: 2009-05-06 Motorstorlek: - Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: - Färg: Svart
Servostyrning kolvmodell, begagnad inkl pump, alla slangar och generator (saknas på bilden) i begagnat "bruksskick" demonterat från Impala 1959. Ring eller maila.
En av få svensksålda Impala -59:or är till salu. Bilen har haft samma ägare i 30 år och har under åren genomgått renovering i olika etapper. Karosseriet blev färdigställt i slutet på 90-talet då bilen också lackades i vitt och svart. En hel del emblem och karosslister köptes då in nya samt lite snygga originaltillbehör... dörrspeglar, dorr handles, fenders, antenner på bakskärmar mm. Nya säten syddes upp och dörrsidor mm gjordes i ordning samt nya mattor. Bromsar, framvagn, styrning mm har under senare tid också gåtts igenom, därtill nya däck. Det ligger en nygenomgången 283:a i bilen som ännu inte gått 200 mil Växellådan är en 350:automatlåda som fungerar bra men tyvärr läcker lite automatolja när bilen inte körts på en tid. Övrig utrustning... -Fönsterhissar -Bromsservo -Styr/hjälpservo Bilen är i ett genomgående bra och omvårdat skick men behöver det lilla extra för att bli riktigt bra. Det lilla extra... bl.a att sätta några timmar på justering av dörrar och fönsterstyrningar, montera hydralen till styrservot (möjligen också packa om den ?) div. småfix med instrumenteringen klocka, tankmätare, torkarknapp osv. Impalan är besiktigad juni månad ut. Bilen säljes för dödsbos räkning så därför de lite trevande uppgifterna från min sida, därtill friskriver jag mig från eventuella fel eller brister i informationen om bilen och dess historik. FÖR DÖDSBOS RÄKNING SÄLJES (utan garantier) !!! CHEVROLET 1737 IMPALA COUPE 2dr ht 1959 Begärt pris i nuläget är 245.000kr. Om Du har intresse för bilen, utgår vi ifrån att Du (innan Du ringer/mailar) har den ekonomiska förutsättningen att genomföra affären. Följaktligen finns det INGET intresse för inbyten av något slag. Vid seriöst intresse är Du givetvis välkommen till Linköping och kolla upp och provköra.
Automatisk växellåda
Automatisk växellåda