Quantcast
Till salu inom: ”

chevrolet jacka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 58+ (XL+), herr Jacka Chevrolet Racing: Framsida av ylle,baksida och ärmar i vinyl, Strl.XXL Använd ett par gånger. 600:- Jackor & Ytterplagg, stl. 58+ (XL+), herr Jacka "Mustang" i svart tygmaterial. Strl.XXXL I nyskick,knappt använd. 500:-
Ytterplagg, stl. 134/140 (8-10 år), pojke Jacka i skinnimmitation från Lindex. 95:- Ytterplagg, stl. 134/140 (8-10 år), pojke Jacka Chevrolet. Lätt fodrad 110:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 54 (L), herr Har en jacka till övers..... Den har ljus beige läderärmar och svart rygg och mage. Märket heter : Mac Murray of california, Genuine Chevrolet. Resor i ärmmuddar och midja, fickor på sidorna och inneficka på vänster sida. Jackan är i mkt fint skick. Jag är 177cm och väger strax under 80kg och den är för stor för mig.
Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Säljer nu min jacka pga fel storlek. Den är tillverkad i äkta buffel-skinn och nummermärkt. Endast 1000 av denna modell tillverkades. Riktigt fin kvalitetsjacka Insydd stor logga på ryggen bak samt en liten på bröstet fram. Klassisk stil både i modell och text. Jackan är i nyskick, har endast provat den. Storlek 48 (medium). Nypriset var ca 3800:- säljes för 2300:- ev billigare vid smidig affär.
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr Cool "Late Great" klubbjacka i silver, stl XL. OBS liten i storleken. Jag är 190 cm men den är ngt kort i midjan. OBS att på framsidan är mitt namn broderat med skrivstil så det är en fördel om du som köpare har samma namn, alt. går det att sy över med ett märke. Ge ett bud, jag ser helst att den kommer till användning istället för att gå i soporna.