Quantcast
Till salu inom: ”

chiffonjé säljes

Chiffonje
F
Chiffonje

Stockholm
Chiffonje

Uppsala
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Äldre chiffonje, i gediget material säljes. Köpte denna på auktion och tänkte rusta upp den. Som ni ser på bilderna har jag inte kommit längre än till slipningen. P.g.a tidsbrist kommer den nog att bli stående i garaget, därför säljer jag den vidare till någon som kanske har lite mer tid och ork. Jag köpte den för 300 och säljer den nu för 250. (Med lite kärlek & ny färg kommer denna chiffonje bli otroligt fin)
Säljer min Chiffonje pga. flytt Ena "staget" har åkt in i själva shifonjen, går nog att få fram om man vickar på den. Hyllan är skapligt stabil med endast ena staget som jag haft sen det åkte in. Vänster om hyllplanet är lite trasigt, går att laga. Annars är Chiffonjen i fint skick. 1,20 cm hög, 1,35cm bred, djup: 45cm 2000 kr 073-9915785
Chiffonjé: Ett projekt för den som har tid och ork. Behöver nåt lager färg till och lådorna är omålade. En väldigt vacker chiffonjé med över hundra år på nacken. Bredd: 103 cm Höjd: 147 cm Djup: 53 cm 1500 kr. Bokhylla: Vitmålad men behöver även den ett lager eller två med färg. Hyllplan flyttbara. Bredd: 75 cm Höjd: 200 cm Djup: 30 cm 800 kr. 2000 kr för båda. Maila gärna, då jag brukar vara svår att nå via telefon.
Chiffonjé från förra seklets första hälft. Otroligt fin ådring. Vacker och praktisk möbel med många fördelar; förvaring och skiva som passar bra som exempelvis laptop-bord. Gedigen kvalitetsmöbel med vissa som spår av användning och ålder, men i stort i mycket gott skick. Hemleverans inom Göteborg med omnejd. Upphämtning i centrala Gbg. Kontakta Easy Living för mer info! För mer möbler besök gärna vår hemsida. www.easy-living.se
Chiffonjé till salu! Den har stått i mormors hus i många år, vi vet tyvärr inte hur gammal den är. Charmig med många små lådor och ett par öppna utrymmen där man t ex kan ställa små prydnader. Är i bra skick sånär som på att limmet har släppt på ett par ställen. Låsen till stora luckan och den lilla innanför fungerar, nycklar finns. Låsen på de 3 lådorna längst ner är borttagna. Mått B: 115 H: 107 D: 45 cm. Vikt ca 100 kilo. Hämtas i Borås.