Quantcast
Till salu inom: ”

citroen ds pallas till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pall 20 st

Timrå
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En klassiker med rätt kombination av utrustning och årsmodell med mycket nytt och bytt. Hydrauliken är konverterad till LHM med delar från en nyare bil i kombination med mycket nytt och renoverat bla. alla rör. I princip alla pallasgrejjor finns och inredningen är orginal från fabrik förutom innertaket som är nytt. Bilen är besiktad för 15 mil sen så mekaniskt är den hyffad, rätta miltalet okänt. Bilen är upplagad baktill pga. rost och lacken är inte så snygg som på bild. Högstbjudande, se riktpris nedan.
En av de sista DS 21 Pallas med insprutning, 5-växlad låda som registrerades i Sverige, skinnklädsel, få ägare. GARANTERAT 13900 MIL. Mkt välvårdad, aldrig rostlagad eller renoverad, orginallack, nya Michelin XVS däck runt om, Besiktad ua maj 2014. 2,1 liters insprutnningsmotor med 5-växlad manuell låda är i särklass den absolut trevligaste DS,en att köra/äga! Säljes pga. att den används alldeles för lite. Ett unik tillfälle att förvärva en orörd DS i absolut bästa skick! tel 0733713641 eft. kl 17
Padda i toppskick säljes. 100% rostfri, besiktad, skattad, veteranförsäkrad, nylackad 2010, skinnklädsel, Kända fel: nedre Pallaslist vänster framdörr saknas övriga helt nya. fönstervev vänster framdörr skrapar mot skinnet. Ev. kan fin XM Exlusive tas som dellikvid. mailen är inte lånad så jag svarar på mail. Pris bud.
besiktad till nov. All plåt, mekanik och hydraulik renoverat. LHM. Första serien Ds 21, byggd 1965 såld ny i Falun 1966 avställd 1977 ! Helst byte Karmann Ghia, Floride/Caravelle. Annars bud. Alla seriösa svar beaktas.
Bilen är i mycket dåligt skick i många avseenden men det finns en hel del delar att plocka på den för den som behöver, den är lite unik då det är en Pallas. Det finns en oanvänd (tror jag) höger framdörr som ligger i baksätet. Bilen skänkes mot bortforsling eller säljes till högstbjudande beroende på intresse... Den står på en gård utanför Karlsborg. Reg.nr: HMG809