Quantcast
Till salu inom: ”

cliff soffbord mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Glas soffbord
F
Stockholm
Soffbord
F
Ragunda
Soffbord
F
Ragunda
Mio eksäng
F
Västerås
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett soffbord i modern tappning. Förvaring i form av såväl låda som hylla samt glasskiva på toppen. Vilket gör detta bord till mittpunkt var det än placeras. Gå in på Mios hemsida så ser ni den. Storlek L 100, B 100, H 36 Med 2 lådor Mios pris 2950:- Jag säljer den för 2200:- OBS! Vid snabb affär kan priset diskuteras! Om du är intresserad hör av dig för mer info!
Soffbordet är i färgen svart från Mio. Soffbordet innehåller förvaring i form av så väl låda som hylla samt glasskiva på toppen som gör detta bord till mittpunkt var det än placeras. Lade ut denna bild då jag inte hittade en bild i färgen svart, men den ser ut exakt samma i hel svart. Gå in på Mios hemsida för att titta på priset, den kostar 3000:- Mått; L 100, B 100 och H 36 Säljer den hyfsad billigt, vill bli av med den så fort som möjligt. Säljes omonterad i kartong. Pris går att diskuteras vid snabb affär!
Jag säljer mitt vita bord i hög glans vitt pga flytt och studier. Jag köpte bordet nytt för 2-3 år sedan från Mio i Kalmar för 3995:- https://www.mio.se/produkt/cliff/25935412 (ja nu har det gått ner i pris givetvis lagom till jag ska sälja mitt bord!) Det är i nyskick så när som på att den är liiite lite kantstött, men det är inget man märker. Jag är ju ärlig i alla fall! Bordet finns i centrala Kalmar. Först till kvarn, bvsa.
Soffbord "Cliff" i svart högblankt material med en glasskiva på toppen. Både lådor och hyllor till förvaring. Längd: 100 cm Bredd: 100 cm Höjd: 36 cm Fint skick! Nypris 2995:- Vårt pris 1495:- Högblank TV-bänk från IKEA i vitt och svart, pris 400:- Se bild 2 & 3. Säljer även vitrinskåp från IKEA med glashyllor och belysning. 600:- Se bild 3.