Quantcast
Till salu inom: ”

cognac whiskey pipa sätt njuta goda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JVC QL-F61

Örebro
Vattenpipa

Norrköping
Böcker

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2002 Carlsson. Inbunden, skyddsomslag, 123s. 20x14cm, 305g. Illustrerad. Gott skick, liten kantnagg i skyddsomslaget, ISBN 9172034564. Beskrivning: Denna bok är en hjärtspecialists populära framställning av hur vi kan leva gott men ändå på ett sätt som är skonsamt mot hjärtat, fettbildningen i kroppen m m. Det är en livsbejakande bok som plockar fram många av existensens glädjeämnen i samband med mat och dryck. Här redogörs för den positiva betydelse som vinet, olivoljan, vitlöken och annan ?medelhavskost? har för den mänskliga kroppens välbefinnande. Thomas Drejing, en av landets främsta krögare medverkar med en rad hjärtvänliga och aptitretande recept. Boken är illustrerad av konstnären Jerry Grönberg som gjort både mer tekniska skisser och föreställande teckningar. Bengt W Johansson är hjärtforskare, docent och professor, verksam vid Allmänna sjukhuset i Malmö.
Carlsson Bokförlag, 2002. 123 s. Inbunden med skyddsomslag. 20,5 x 14 cm. Vikt 304 g. Spatiös tackskrift på försättsbladet. Skyddsomslaget med fuktmärke i nederkanten invid ryggen. I övrigt nära nyskick. * * * En av landets främsta hjärtläkare, tillika gastronomiskt intresserad och kunnig, tar hjälp av en av Sveriges bästa krögare och kockar. De skriver gemensamt en behändig bok om hjärtat och det goda livet. Hjärt- och kärlsjukdomar är alltför vanliga i dagens samhälle, vilket beror på vårt levnadssätt. Men det behövs inte så stora insatser för att påverka situationen.
TV4 AB. Första upplagan, andra tryckningen uppl. 2001. 176 s. Inbunden. 31x25cm. 1270 gram. Nära nyskick. "Livet är för kort för att slarvas bort. Livet är exempelvis för kort för att bara äta gott på fredagar, bara älska på lördagar, röka illa rullade cigarrer och att underlåta 'bollifiering' av popcornen framför västernfilmen." Så inleds Steffo Törnquists Njut! En bok om små saker som gör livet stort. Totalt ett tjugotal kapitel om sånt som gör livet rikare; choklad, cigarrer, cognac, popcorn, dueller i västernfilmer, eld, portvin, koltrastens sång, Pommac, färgen svart, Oscar Wildes brevskriveri, Ford Mustang ... Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur. Steffo Törnquist är för fattare, journalist, TV-producent och programledare. Han har i genren tidigare gett ut boken sprit samt i flera säsonger för TV4 producerat njutningsdokumentärerna Steffos LustJakt.
TV4 AB. Första upplagan, andra tryckningen uppl. 2001. 176 s. Inbunden. 31x25cm. Nära nyskick. "Livet är för kort för att slarvas bort. Livet är exempelvis för kort för att bara äta gott på fredagar, bara älska på lördagar, röka illa rullade cigarrer och att underlåta 'bollifiering' av popcornen framför västernfilmen." Så inleds Steffo Törnquists Njut! En bok om små saker som gör livet stort. Totalt ett tjugotal kapitel om sånt som gör livet rikare; choklad, cigarrer, cognac, popcorn, dueller i västernfilmer, eld, portvin, koltrastens sång, Pommac, färgen svart, Oscar Wildes brevskriveri, Ford Mustang ... Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur. Steffo Törnquist är för fattare, journalist, TV-producent och programledare. Han har i genren tidigare gett ut boken sprit samt i flera säsonger för TV4 producerat njutningsdokumentärerna Steffos LustJakt.
Cognac/Whiskey pipa - ett sätt att njuta av det goda!