Quantcast
Till salu inom: ”

connemaror till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Sto född 2009 Hbl/Connemara Blir ca 160 E:Geronimo U: Khöls Rapsodi E:Pommac-Värnbergs Neptunus. Mkt hanterad, tömkörd och löshoppad. Rör sig bra och hoppar med fin teknik. Snäll social, lätt att lasta. En halvbror (samma mamma) har kvalat till SM i dressyr 2011 och vann DM i dressyr 2010. Hennes andra halvbror har placeringar i LA hoppning. Hon även en hel bror som är 5 som finns på gården För mer info ring 073-6944846 Karin eller 0736504855 Linda
Vi har en snäll och trevlig connemara till salu, han är född 01 och är 147 cm i mkh. Lätt att sko och lasta, helt trafiksäker, även traktorer och andra maskiner på gården , inga problem. Okomplicerad i all hantering, älskar att bli ompysslad. Säljes pga ryttarens längd till någon som mestadels vill rida ut i skogen då han kan bli lite slö på banan. Vi vill att han kommer till ett varaktigt och kärleksfullt hem med hästkompisar, daglig utevistelse och box. EJ ridskola! Släng iväg ett mail för mer info eller bilder, kollar mailen varje dag :)
Clinic Arena är en utbildningsanläggning för hästar, ryttare, kuskar ja även för hundar ex agility. I Clinic Arena är det många aktiviteter ex dressyr, hästhoppning, körning med häst, westerridning, utställningar, clinics, loppmarknad mm Anläggningen består av ridhusmanege 20 x 60, cafeteria/konferenssal, övernattningslokaler, uteridbana, stallar, läktare mm Nu under våren är det möjligt att deltaga i Uppegårdens Kuskentusiasters inkörning och skolkörning med företrädesvis lättare hästar ex frieser, connema, schetland m fl På hemsidan www.clinicarena.se informeras det om bland annat körkursen Uppegården ligger i Tenhult utanför Jönköping. På gården går det att stalla upp hästar. En box för stor häst kostar 3.500 kronor per månad. Ja det finns mycket på Uppegården - hö, hästuthyrning, herefordtjurar, loppmarknad, föreläsningar, utställningar, tävlingar mm mm Praktikanter och volontärer är även välkomna!