Quantcast
Till salu inom: ”

container 20 fot säljes

Hyr Container
F
Skåne län
Hyr Container
F
Skåne län
Container

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pris 19900,- exkl moms Finns på plats i Övertorneå för omgående leverans. Lämpliga användningsområde är bl.a. som förråd, redskapsbod, verktygsförvaring, däckförvaring eller för sjöfrakt. Vi kan även hjälpa till med transport vid behov. Naturligtsvis kan vi även erbjuda både nya och begagnade containers i andra storlekar. Containerhandel i Göteborg AB säljer och hyr ut container till företag och privatpersoner i hela Sverige.
Hej, Söker en eller flera 20 fot containers oavsett skick! Har du en container som står och tar plats och kanske håller på att förfalla? Tveka inte att kontakta mig så ordnar jag med transport och fortslar bort den inom Göteborg. OBS! Jag söker ej nya contntainers! Maila vad du har för nått. Jag vill veta mått, vikt och skicket. OBS! Privatperson! MVH Mattias
Fin nya 20 fots container, säljes med leverans till dig i Sundsvall! Containern är skickad 1 väg med gods från Kina, den är av högsta sjöfartskvalité och byggd samt besiktigad enligt våra höga krav. Låsbox finns monterad från början, bara att sätta dit en hänglås! Tveka inte att höra av dig till Sveriges riktiga proffs på containrar om du har frågor eller vill boka en container! Pris inkl leverans, till dig, i Sundsvall: 23.000:- ex moms
20fots container med lyfthål för truck innehållande rördelar och tillhörande utrustning från brandbekämpnings företag. Se bilder. Fin container med montageutrustning och rör-delar, ingen utrustning är testad. Uppskattat listpris är gjord på visuell besiktning, ingen inventering är gjord. Rekommenderar att köpare tittar på godset innan auktion. . OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-10-11 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
, Utvändigt är containern mycket sliten, illa åtgången. Mycket rost, bucklor, märken runt om. Dörrar går ej att stänga. Ett stag har lossnat och dörrarna är i mycket dåligt skick med rost, bucklor. (se bilder) Invändigt är containern i till synes gott skick. En del lagningar finns. Kyl/frysaggregat är ej testat av KVD. Avklippt kabel, saknas en kåpa. Osäker funktion. . OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-11-08 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!