Quantcast
Till salu inom: ”

coverband söker trummis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi heter Spader Dam och är din PARTYDUO! Vi kör tvåstämmig sång, elgitarr och elbas och spelar allt från 50-tals musik till nutidens pop & rock. Helt enkelt den musik som de flesta känner igen och kan sjunga med i! Önskar man trummor till detta går det också att fixa med hjälp av vår kvinnliga trummis. Om det finns önskemål om speciella sånger till exempelvis bröllop, dop, begravningar etc. så är vi rätt personer att anlita! Då kan vi även erbjuda sång med pianoackompanjemang. Besök gärna vår hemsida för mer detaljerad info och lyssning. För prisinfo ring eller maila www.musik-underhallning.se
Har varit med i band tidigare som trummis men har inga egna trummor. Ingen erfarenhet av att spela gitarr i band. Söker folk att lira med, gärna folk som vill gigga. Spelar ingen roll om det är inhopp i coverband, dansband, bluesband eller vad det nu finns (sålänge det inte är metal). Nystarter etc välkomnas. Är 26 år. Hade mer än 10 år bakom trummor innan jag lade ner, vad gäller gitarr så utgå ifrån att jag är halvkass med ett par år på nacken.
Är en grabb på 24 år som är enormt sugen på att hitta/starta ett Metallica / Megadeth coverband! Har spelat trummor i många år men med uppehåll, har inte spelat i ett band sen 2007. Mitt trummande kan alltid förbättras så förvänta er inte att man är über bra, lagom med en jävla vilja! Söker: Gitarrist (helst två) Bassist Sångare Bara att skicka iväg ett mail så kan vi snacka mer! Bor i Gävle.
Vi är ett band bestående av två gitarrister, trummis och basist. Vår sångerska har slutat så vi söker nu en ny sångerska eller sångare. Vi spelar covers plus någon egen blues låt. Vi repar en gång i veckan och spelar uta ca en gång i månaden. Om du är intresserad hör av dig! OBS, detta gäller inte PowerPack!
Hej jag är en man på 39år som spelar trummor, gillar rock, pop och blues. Söker coverband eller rockbluesband. Jag har spelat i olika band tex coverband och sambaorkester. Har gått en rocklinje på folkhögskola. Flyttade från Umeå till Stockholm i början av sep.