Quantcast
Till salu inom: ”

cycletrack exclusive damcykel 28 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Damcykel

Västerås
Damcykel

Köping
Damcykel

Nacka
Damcykel

Skurup
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 st. Damcykel "Cycletrack", Exclusive City, 28´, 3-vxl. Kronor: 1.450. 1 st damcykel Crescent, 26´, 5-vxl. kronor 750.
Fin 28 tums damcykel 3 växlar inköpt för cirka 6 år sen obetydligt använd i skick som ny. Märke Cycletrack exclusive. Säljes 1500:-
Mycket fin damcykel av märket Exclusive, Ramstorlek 51 cm, Alluram, 28"hjul, 7 växlad Shimano, Originallås 2 nycklar. Cykeln är i mycket fint skick (se bild).
Hej! Jag tänkte kolla om det finns intresse för en fabriksny cykel av märket Cycletrack, modell Exclusive. Cyklar av denna märket saluförs endast i COOP butiker och cykeln har hamnat i mina ägor genom ett lotteri i samband med att Burlövs Centrum firade 40 år. Med fabriksny menar jag att cykeln jag fick var inplastad och sedan dess har den stått i min låsta förråd. Den har använts en gång och jag skulle uppskatta att sträckan inte var längre än ett halvt mil. Testade den helt enkelt och blev trevligt överraskad trots det var min första bekantskap med cykeln av denna märke. Tror nästan att det sitter fortfarande några plastbitar kvar som har använts som skydd vid transport. Inte heller var låset monterad. Den fick jag till och är av märket Basta Basic, ett godkänd ramlås med två nycklar till. På cykeln sitter två skruvar som är avsedda för montering ovanför bakhjulet Jag har inte hört talas om märket innan så jag fick kolla upp lite fakta innan kunde lägga ut den och ge en adekvat bild av en för mig okänt märke. Nedan följer en länk till ett test utförd av Råd&Rön. Testet omfattade de mest vanliga 3växlade damcyklar från 2010, där bla denna modell ingår. http://www.radron.se/Tester/JamforProduker/?pid=3464&query=16263,16264,16265,16266,16267,16268,16269,16270,16271,16272, Enligt testresultatet hamnar den på samma nivå som Monark Karin som är nog den mest köpta cykeln i klassen. Komponenterna är av samma fabrikat som på de mer kända märkena, bla Shimano Nexus växlar som nästan samtliga stora svenska cykelmärke använder sig av. Trots prisklillnad på hela 1300kr i inköp, får Cycletrack ett poäng mer än Monark Karin. Ska försöka avrunda denna annos som börjar bli lite väl omfattande, med lite kort fakta. Ramstorlek 51, dvs vuxenstandard. 28 tums hjul Handbroms, Fobroms Pedaler är tillverkade i vad som verkar vara lättmetall av något slag och ser ut och höra hemma på dyrare cyklar. 3 växlar Shimano Nexus, vridreglage. Både sadeln och handtagen är gjorda i fin skinimitation där man har sytt ihop delarna med estetisk stygn. Väldigt sköna och ger en ganska Exclusive intryck. Enligt testet som jag hänvisade till låg priset på 3500kr år 2010. Anser att det begärda priset är ganska skälig med tanke på att cykeln är helt ny. Anledningen till att jag vill göra mig av med den är jag inte funnit någon användning för en damcykel och denna tid på året är en extra slant välbehövd. Passa på och spara en slant inför den kommande säsongen, eller kanske överaska någon med en fin present. Maila dina frågor, kontaktauppgifter så lovar jag återkomma snarast. Priset kan justeras något om affären går smidigt. Hälsningar / David Endast mailkontakt, lämna ditt nummer så ringer jag upp.
En damcykel av märket Cycletrack exclusive, brun, 28 tums hjul, lite småservice kan behövas...