Quantcast
Till salu inom: ”

cykeltaxi säljes

Cykeltaxi
F
Stockholm

Tidigare annonser till salu

Inget anmärkningsbart på den förutom att eventuellt så bör bromsarna fram bör nog få sig en uppdatering. Enkelt fixat! Märket är Neelamn samt modellen är "Heavy Duty" en av Indiens vanligaste cykeltaxis (rickshaw). Jag har själv haft den i ca 3-4 år och sommartid brukat den, och man cyklar lätt in kostnaden för den på ca 1-2veckor beroende på hur mycket man kör. Har även hyrt ut den till möhippor, haft den som skylt osv. Vid frågor ring gärna så svarar jag på det mesta jag kan inom cykeltaxi-djungel! Den finns på Öland, transport går att ordna mot självkostandspris. Jag byter gärna den mot något annat, Jag är öppen för förslag!
Specifikation: Klassad av EU som en cykel. Maxkapacitet 3 personer L x W x H - 3m x 1m x 2m Tjänstevikt 136 kg Maxvikt 300kg Tysktillverkad elektrisk hjälpmotor (36V, 22 Ah /790 Wh) LED belysning med blinkers och bromsljus. Panasonic Lead-Gel-Batteries (3x12V/17Ah) Justerbart säte Justerbara backspeglar Skivbroms bak Trumbroms fram 21 växlar Nypris 95,000 plus moms
Hårt arbetande tjej i Tyresö önskar hyra lägenhet. OBS: EJ delad bostad. gärna 2-3 rum, max hyra 6000 kr (inkl. el, värme, vatten) stadig inkomst(Aktivitetsstöd), arbetar på Förskola som kock i nacka, extrajobbar på senvår-sensommar att köra cykeltaxi i stockholm(se bild) Inga djur, röker inte, lugn och social. Inga betalningsanmärkningar. Välkommen att höra av er till mig. Jag nås dagligen på mejlen och mobilen.
2 st 4-hjulingar Perfekt till campingplatsen, stugbyn eller varför inte cykeltaxi! Köp en för 2500,- eller två för 4000,-
Nu säljer vi vår röda cykeltaxi. Den köptes in i våras och har bara använts under tre veckor. Inköpspriset var cirka 11 000 kr, nu säljs den för 5500 kr. Ni får gärna komma förbi och titta och provcykla. Slå en pling eller skicka ett mail. Om ni inte når mig på mobilen, lämna ett meddelande så ringer jag upp.

... eller prova att söka på cykeltaxi rickshaw