Quantcast
Till salu inom: ”

damachan vintillverkning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Wahlström & Winstrand 1985. Vinrött klotband med skyddsomslag, 543 sidor. Nära nyskick. Boken är nu i sin sjätte upplaga. Det är ett verk som imponerar med sitt omfång och sin ambition. Den innehåller förvisso några inledande kapitel om vinhistoria, vintillverkning, vinstilar osv, men boken handlar framför allt om vinproducenter. Det är i praktiken en katalog över vinproducenter. I stort sett varje vindistrikt av vikt i världen finns representerat. Varje avsnitt inleds med in kort beskrivning av området. Därefter kommer producentprofil efter producentprofil. De flesta beskrivningar är ganska korta. Urvalet får man förmoda återspeglar vad författarna anser vara de mest intressanta producenterna. Vissa får lite längre behandling, Chateau Pétrus får t.ex. en halv sida, men de flesta klaras av med en handfull meningar.
Saljer registrerat italienskt varumarke som skyddar jordbruksprodukter och vintillverkning i Kampanien(Italien). Varumarket har sin logo som heter CAMPANIA FELIX och som varit registrerat i 13 ar. I ovrigt har varumarket blivit belonat av SLOW FOOD och av regionen Kampanien. Exempel pa produkter, - Vin (Lacrima di cristo del vesuvio) -Likor(Limoncello di Sorrento e Amalfi) - Ost, salami och Pasta. En liten Butik finns i Italien (saljes separat) Signora Vegliante tel. 0039 331 34 81 317 (Svensktalande, Ann)
Bonniers 2004. Hårda pärmar. 186 sidor. I fint skick. Vinkännare blir man bäst av att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence. Egentligen är det ganska lätt att göra vin. Druvorna ska skördas, lite jäst tillsättas och karet stå i rumstemperatur. Jäsningen tar snart sin början och efter någon vecka har sockret omvandlats till alkohol - vinet är klart. Men hur man lockar fram de stora smakerna är en annan sak. Utan att göra det svårt för läsaren beskriver Torstenson hela processen från druva till vin, inte minst själva odlingen, som är så viktig för slutresultatet och ändå sällan tas upp i populärvetenskapliga böcker. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC .
Damachan för vintillverkning. Ring och lämna seriöst bud. Pernilla 070-55 11 608

... eller prova att söka på vintillverkning tillbehör