Quantcast
Till salu inom: ”

dammfiskar säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har nu bestämt mej för att sälja mina koi fiskar då intresset har minskat. Jag har 10 stycken i olika färger och storlekar mellan 20-45 cm stora, varav en är en spegel/läderkoi alltså den har ingen fjäll utan ser ut som den har skinn (mycket fin och är ganska ovanlig). Fiskarna är i bra kondition och har aldrig varit sjuka eller annat, de är inne på vintern och ute i damm på sommaren. Jag säljer de endast tillsammans, om intresse finns så kan även damm, tillbehör för damm (ytterfilter,pump, mm.) akvarium, filter säljas också, men bara om fiskarna är sålda.
Akvariecenter i Skövde Vi finns på Barrstigen 2 i Skövde och här kan du titta på utvalda delar av vårt sortiment. I butiken finns akvarietillbehör, foder och akvarium med fiskar och växter. Framför allt har vi fiskar som ciklider, sällskapsfisk, rovfisk, malar och diskus dammfisk. Ni kan nå oss på mail eller tele Eller gå in på vår hem sida www.akvariecenter.se vi tar även hem beställningar och har utkörning av tillbehör akvarium mm.
Akvariecenter i Skövde Vi finns på Barrstigen 2 i Skövde och här kan du titta på utvalda delar av vårt sortiment. I butiken finns akvarietillbehör, foder och akvarium med fiskar och växter. Framför allt har vi fiskar som ciklider, sällskapsfisk, rovfisk, dammfisk, malar och diskus. Vi tar även beställningar. Och vi har även utkörning För att göra en beställning på tillbehör, akvarium mm. Går du in på sortiment. På hemsidan.
Koi Latinskt namn: Cyprinus carpio Storlek: 13-15cm Temperatur: 10-24 Ursprungsland: Kina Max storlek: 125 cm 290:- styck Nu börjar äntligen säsongen för dammfisk komma igång! Kom till oss och välj och vraka bland många olika sorters fisk! Falskogs Akvarium Öppettider: Måndag-fredag 17-19 Lördag 10-16 Söndag 12-16 Telefon: 033-279048 Besök oss även på Facebook! Välkomna!!
Guldfisk Sarasa Latinskt namn: Carassius auratus Storlek: 8-11cm Temperatur: 10-23 Ursprungsland: Kina Max storlek: 36 cm 75:- styck Nu börjar äntligen säsongen för dammfisk komma igång! Kom till oss och välj och vraka bland många olika sorters fisk! Falskogs Akvarium Öppettider: Måndag-fredag 17-19 Lördag 10-16 Söndag 12-16 Telefon: 033-279048 Besök oss även på Facebook! Välkomna!!