Quantcast
Till salu inom: ”

den suveräna mannens väg säljes

Vindsjälar
F
Vindsjälar
F
Vindsjälar
F
Vindsjälar
F
Vindsjälar
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bonniers. 1 uppl. 1987. 223 s. Inbunden. 22x14cm. 465 gram. Gott skick. Skyddsomslag nött. Illustrerad. Ur omslagstexten: Få svenska kvinnor har under sin livstid hyllats som Alva Myrdal - gång på gång utsågs hon till Sveriges mest framstående kvinna - men själv fann hon mycket som inte stämde med denna yttre bild. Hon ville ha haft tid att skapa om sig, att förklara, och hennes ständigt återkommande fråga var: ¨hur blir jag mig själv?" Det är inte minst om Alva Myrdals inre verklighet som hennes dotter Sissela Boks ytterst personliga minnesbok handlar - en överraskande skildring av ett kvinnoliv vid sidan om den suveräne Gunnar Myrdals spikraka väg till framgång.
Triumph Daytona 675 R Mätarställning: 0 mil Färg: Vit Typ: Sport Info: Förbättrad perfektion. Specialutvecklad fjädring från Öhlins. Härstammar från de högsta tävlingsnivåerna. Utsökt tillverkad, helt justeringsbar för dig. Racerinspirerad. Vill du ha mer? Brembos monoblock. Ser fantastisk ut. Suverän bromskraft. Quickshifter. Kapar tiondelar. Karaktäristisk grafik, kolfiberdelar. Vilken motor! 675 cc. 125 PS. Ett vridmoment som är bäst i klassen. Den ultimata partnern på vägarna. Vi kan erbjuda förmånlig finansiering via Swedbank. 20% kontant och resten på upp till 5 år. 2 års full garanti på motorcykeln och de tillbehör som monteras i samband med leverans.
Alba 1977. Inb. Bra skick. 236 sid. 503 gram. Novellsamling. Karen Blixen var sagoberätterskan som kände sig i kontakt med de gudomliga makterna. Novellerna i 'Karneval' för oss till många romantiska miljöer som t.ex. den moraliska fabeln om en betydande och rättrådig släkt i Amsterdam för hundra år sedan, vars goda seder hotas av upplösning. Karen Blixen var sagoberätterskan som kände sig i kontakt med de gudomliga makterna. I Kameval möter vi henne, som hon gäckande visar sig bakom många masker. Novellerna i Karneval har aldrig tidigare varit samlade i bokform. De för oss till många romantiska miljöer. Den första, Familjen de Cats, är en moralisk fabel om en betydande och rättrådig släkt i Amsterdam för hundra år sedan, vars goda seder hotas av upplösning. Onkel Théodore handlar om ett ungt grevligt pars svindlande affärer. I Karneval samlas åtta maskerade personer till en supé i Köpenhamn och arrangerar ett ödesmättat lotteri. Sista dagen är en liten bitterljuv historia om en gammal dödssjuk sjöfarare och hans förälskelse. Onkel Seneca hör hemma bland Karen Blixens ödesanekdoter. Den fete mannen kretsar kring ett ouppklarat barnamord i Oslo. Anna är en liten ofullbordad roman som utspelar sig i i8oo-talets Bergamo. Den stolta damen har hämtat sitt ämne från franska revolutionens dagar. I Återseendet uppträder Lord Byron på väg till Grekland. Karneval visar än en gång Karen Blixen som den suveräna berätterskan med den utsökta stilkonsten och den överflödande rika fantasien, den välberäknade kompositionen och den på en gång poetiska och ironiskt skämtsamma tonen. Hon bjuder på den finaste underhållning i det spirituellaste sällskap.
Bonniers 1955. 6-8tusendet. Hft. Svagt gulnad, osprättad. 232 sid. 376 gram. En bred, kraftfull roman om Sverige för 100 år sedan är ?Kvinna kvinna?. Den som upplever landet och tiden heter Torgny Larsson. Han är en ung man, nygift, som av omständigheterna tvingats att lämna kvar sin unga hustru uppe i landet och själv ta arbete neråt n. Skiftande öden möter honom på vägen och framför allt träffar han ett rikt galleri människor av alla slag, de flesta färgrika, livs levande gestalter som stannar i minnet så som bara originella bekantskaper kan göra. Med en överlägsen berättarkraft ger Lars Ahlin en rundmålning av det svenska samhället på våra farföräldrars föräldrars tid, framförallt sådant det speglas i en norrländsk sjöstad, med tusen autentiska detaljer, ändå alltid fräsch, spänstig och full av liv. En kärleksroman av sällsynt intensitet är också ?Kvinna kvinna?. Det innebär en svår påfrestning för Torgny att lämna Ester bakom sig och som förr leva ensam. Varje människa han möter, varje händelse han upplever tjänar att kasta nytt ljus över hans förhållande till hustrun, som alltid är i hans tankar. Ur den spänningen, som Lars Ahlin skildrar med ett moget, suveränt mästerskap, växer en bild av mannens och kvinnans förhållande till varandra som ifråga om tankens djärvhet, inlevelsens styrka inte har mången jämlike på svensk prosa. Kritiken är enig om att ?Kvinna kvinna? är
Jag vill köpa eller låna den bok! David Deida "Den Suveräna Mannens Väg" :Handledning För Att På Andlig Väg Möta Utmaningen Me. Om du har den bok ring mig gjärna på tel: 0704891099 MVH. Dima