Quantcast
Till salu inom: ”

dialog telefon säljes

Vågspel
F
Kostymbalen
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Med "petmoj" och utan elektronik, något för den som inte vill att barnen ska ringa eller för den som är elöverkänslig? Innanmäte och kolkornsmikrofon är i bra skick. Vit kåpa, som tyvärr har blivit litet gul i solen. Portot inom Sverige är 84 kr (Schenker 65), inom Norden 225 kr. Besiktning och avhämtning i Sollentuna/Edsberg är möjlig och önskvärd. Se alla mina varor under http://privat.bahnhof.se/wb472183/Bilder/s%e4lj/Lista.htm . Allt är billigt. Spar porto genom sampackning. Och så det finstilta: Säljs i befintligt skick. Då detta är en privat försäljning gäller enligt köplagen ingen s.k. garanti eller bytesrätt.
Med "petmoj" och utan elektronik! Något för den som inte vill att barnen ska ringa eller för den som är elöverkänslig? Innanmäte och kolkornsmikrofon är i bra skick. Vit kåpa, som tyvärr har blivit litet gul i solen. Kan mejla fler bilder som visar detta. Portot inom Sverige är 84 kr (Schenker 65), inom Norden 225 kr. Besiktning och avhämtning i Sollentuna/Edsberg är möjlig och önskvärd. Se alla mina varor under http://privat.bahnhof.se/wb472183/Bilder/s%e4lj/Lista.htm . Allt är billigt. Spar porto genom sampackning. Och så det finstilta: Säljs i befintligt skick. Då detta är en privat försäljning gäller enligt köplagen ingen s.k. garanti eller bytesrätt.
Socialsekresterare v 29-32 och ev extrajobb i höst Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som socialsekreterare kommer du att bland annat arbeta med att svara på frågor gällande försörjningsstöd från invånare i kommunen. Vidare kommer du att stötta handläggare och göra aktualiseringar av nya ärenden. Du kommer ha en tät dialog med socialsekreterare på enheten. Du kommer till exempel att: ?  Svara på frågor via telefon, mail och brev från invånare i kommunen ?  Stötta handläggare ?  Aktualisera nya ärenden
2nd line tekniker med Novellkunskper för rekrytering till kund Om tjänsten IT-Resurs söker, för kunds räkning, en supporttekniker till 2nd-line med Novellkunskaper. Denna tjänst är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Som 2nd line support kommer du att driva och lösa hård-och mjukvaruproblem som 1st line skickar vidare. Du kommer att ta emot probleminformation, utvärdera och komplettera informationen i dialog med kunder, samt att skapa och kommunicera din tekniska lösning både till kunder och tekniker. Stor del av arbetet utförs över telefon med såväl kunder som tekniker.
Greenpeace är en oberoende miljöorganisation som inte tar emot pengar ifrån stat eller näringsliv. Vi finansieras bara av privatpersoner och stiftelser.Därför driver vi Direkt Dialog(DD): en verksamhet med över 50 värvare anställda runtom i Sverige som arbetar med att träffa människor öga mot öga för att inspirera dem att stödja Greenpeace. Nu söker vi en assistent som tar hand om administrativa uppgifter inom denna verksamhet.Som DD assistent är din uppgift att säkerställa effektivt administrativt stöd för vårt värvningsprogram. I arbetsuppgifterna ingår:- löneberedning- administration av kontrakt- allmänna kontorsuppgifter såsom excelrapporter och utskick.Du jobbar i nära samarbete med DD-koordinatorer, vår ekonomiavdelning och personalavdelningen. Merparten av dina uppgifter löser du dock självständigt.Frågor besvaras via email eller per telefon endast 26-27/4