Quantcast
Till salu inom: ”

dior solglasögon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Svarta original Dior solglasögon med silvrigt "chrome" detalj. Original fodral samt duk tillkommer. Dom är verkligen the top notch! Lite slitna på glaset men inget som besvärar eller uppmärksammas. Köpta i Frankrike för 1 år sedan för 280euro Mitt pris är 1400 men kan diskuteras vid en snabb affär. Föredrar att bli kontaktad per telefon men även mail funkar, nå mig mellan 12-22 FÖRST TILL KVARN!
Har ett par helt oanvända orginal Dior solglasögon som jag vann i en frisör tävling. Komplett med inner, ytter box samt dustbag och putsduk, allt som följer med vid köp! Har aldrig direkt brytt mig om märken och dyra, exklusiva ting. Så därför säljer jag dem nu till mer lämplig ägare. Nästan 50% mindre än inköps priset. Nypris 3995kr Pris: 2300kr bvsa Vi hoppas på en solig sommar ;)
Svarta stora glasögon från Dior. Det är plastbågar som är dekorerade med Dior loggan på sidan. De kommer i ett mjukt Dior fodral med en Dior putsduk. Tyvärr finns det inget kvitto kvar men de är äkta och inköpta på en optiker i Göteborg i Nordstan. Ordinarie pris är 1899 kr Glasögona är i fint skick utan repor eller dylikt då de är väldigt lite använda. Kan skickas om köparen så önskar, då mot betalning.
Första paret solglasögon på bilden är Roberto Cavalli (original) och säljes för: 650 kr (Fodral medföljer) Andra paret är Dior solglasögon (original) som säljes för: 800 kr (Fodral & putsduk medföljer) Sista paret är Gucci solglasögon (original) som säljes för endast: 500 kr (Fodral medföljer) Alla tre paren solglasögon är i väldigt bra skick (ser oanvända ut). Vid interesse kontakta mig på: 0720302697 MVH
Säljer min flickväns solglasögon. Köpte nya till henne ;) Köptes för ca. 1500:- här i Sverige. De är knappt använda, det finns inga märken eller repor någonstans (de ser precis ut som nya) Om du är intresserad smsa, ring eller maila! Vid köp möts vi upp i Alingsås, Lerum, Partille eller Göteborg. Kan även skicka dem via posten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.