Quantcast
Till salu inom: ”

djupvattenpumpar grundfos säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer 2 st Grundfos MS 402 djupvattenpumpar, den ena är helt oanvänd!! Pumpdelarna fungerar, båda motorerna är defekta, vi köpte ny när den "gamla" la av problemet va inte i pumpen utan strömen ut så vi brände även den nya motorn... Typning på pumpdelen: SP3A-12 53Kubik/h Säljes ihop eller delat efter önskemål Kan skickas mot fraktkostnad Pris: Bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Provkörd djupvattenpump Grundfos SP2-23. Monterade denna pump för 2 dagar sedan i min brunn men insåg rättså snart att den ej fungerade ihop med med mitt vattenbehov så därav så säljer jag den igen. Nypris på rinkabyrör 8385 kr Se specifikation på rinkabyror.se Full garanti kvar och kvitto finns att den bara används ett par dagar. Ingen prutmån då det redan är bra pris. Dålig täckning på mobilen dagtid men prova gärna.
Djupvattenpump ca 18 år. Pump Grundfos SP1A-21. Har bytt till SP3 för att få högre kapacitet. Kabeln avklippt men skall inte vara problem att skarva ihop. Tekniska data finns på Grundfos hemsida. Om du är intresserad lägg ett bud på mejlen så återkommer kommer jag när ett acceptabelt bud kommit in. Köp nu pris 1200:- Ev frakt betalas av köparen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pump med tryckströmbrytare och motorskydd. Typ: CPES3-60 see www.grundfospumpguide.se
En beg Grundfos djupvattenpump SP1 18E säljes med eller utan 55 m vattenslang. Pumpen är avsedd för 35 - 71 m borrdjup.