Quantcast
Till salu inom: ”

dobermann sverige till salu säljes

DOBERMANN

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Denna kombination förenar exteriör och prestation. Ett stort plus är föräldra djurens mentalitet. De är båda stabila, vänliga och tillgängliga. FAR: LP Calistas Don Corleone Farfar: IPOI Shiko de Grande Vinko (Bild 1) Farmor: KORAD LPI Calista's Volvagia the Dragon MOR: Calistas Juliette Morfar: INTCH LTCH LVCH EECH IPOI ZTP Livonijas Baron Heart of Hamlet (Bild 2) Mormor: Vice SV-07 Bianca Betelges (Bild 3) Din valp levereras 27/9 (vid 8 veckors ålder. Vid leveransen är de veterinär besiktade, vaccinerade, chipmärkta och givetvis registrerade i SKK. Söker du en fyrbent kamrat och kan erbjuda ett aktivt kärleksfullt hem, då är du välkommen att tinga en valp i denna kull. www.kennelxelanc.se
Dobermann valpar född den 21 maj. Efter Värdsstjärnan PIMM S NUMBER ONE IZ DOMA DOMENI och vår välmeriterade skönhet Betty. Avmaskad, Reg i Svenska Kennelklubbe, veterinärbesiktigad, vaccinerad, EU Pass, köpeavtal,valpmat medföljer. Valparna är uppväxta inomhus med oss,andra hundar, katt och allt annat som hör vardagen till. Nu är det bara en hane kvar utav vår kull på 10 dobermann valpar.Han är mycket harmonisk och mycket trevlig kille, mentalt bra. Vi söker efter aktiva och kärleksfulla hem. Se alla uppgifter vår hemsida.
Måste göra mig av med min yngsta hund. Mamman är Amstaff och Pappan är Dobermann/schäfer. Maila vid intresse så skickar jag bilder och all information om honom! Han är van med både lägenhet och hus. Jag vill att han kommer till ett bra hem då jag har varit med ända sen han föddes då min äldre hund är pappa till honom. Skriv gärna om er själva och berätta lite så skickar jag information om honom och hur han är samt bilder. Priset går att diskutera vid rätt köpare!
Måste sälja min Dobermann pågrund av ändrade arbetsförhållanden Jordan är en glad social hund som behöver en ny ägare som har gott om tid att aktivera Jordan. Gärna någon som har haft Dobermann tidigare då det är en krävande ras. Han är: -Chipmärkt -Vaccinerad -Med i SKK -Stamtavla Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vår lilla Elsa vill ha ett eget hem på landet ,hon är van med hundar ,hästar och katter uppfödd i hemmet med barn ,hon är nu 8 mån vaccinerad ,chippad,avmaskad ,registrerad hos jordbruksverket,mamman är en mycket snäll doberman och pappan är en lika snäll riesenschnauser , hon kommer att bli en underbar familjehund då hon är mycket snäll,lydig och lättlärd .Älskar att bada och att åka bil . Välkommen att ringa för mer information . Priset är inte det viktigaste utan vi vill ha ett bra hem till henne.