Quantcast
Till salu inom: ”

dolda eluttaget köksö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Köksö

Svenljunga
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är inte lätt att heta Ruby Lennox. Mamma Bunty drömmer om filmhjältar och låter sig uppvaktas av grannen med en plasttulpan. Pappa George smiter från papegojan och kattungarna i familjens djuraffär för att övertyga en yppig blondin om att han är fri och ledig. Systern Gillian blir en ängel -om de nu tar emot sådana som hon i himlen - och hemlighetsfulla Patricia rymmer sin kos. Ruby iakttar sin omgivning med klara ögon. Hon längtar bort, precis som andra färgstarka medlemmar i släkten. Som spröda vackra mormorsmor Alice som rymde med en krinresande fotograf, som mormor Nell, som mamma Bunty. Ruby vill också något annat och bättre... I museets dolda vrår är en träffsäker och lyhörd skildring av en flickas uppväxt i efterkrigstidens England. Det är en hisnande rolig och djupt sorgsen roman av en begåvad, underfundig och personlig berättarröst. Inb. med sk.omsl. Forum, 1996, 322 sid. ISBN 9137108700 Mycket gott skick.
Klärvoajans Två familjer ligger sedan lång tid i konflikt med varandra understödd av svartsjuka och ärelystnad. Kirbys innehar talangen av klärvoajens och Ransoms drivs av att ta reda på vad som ligger till grund för att kunna utföra denna bedrift. Det blir inte bättre när Emma Ransom och Ben Kirby blir förälskade och skaffar barn. En efter en blir Ransoms familjemedlemmar mördade och Barnaby får ett tufft fall att lösa. Dolda avgrunder Advokaten Nick Turner ramlar ner från sitt tak och dör. När Barnaby och Scott börjar undersöka fallet ser det först ut som ett mord men under utredningen börjar de tvivla. Nick hade ekonomiska problem och Barnaby överväger om det kan ha varit ett självmord som man vill ska se ut som ett mord. Det är endast då som Nicks fru kan få ut hans livförsäkring. Fallet blir ännu mer komplicerat när fler människor dör.
Ingenting är som det verkar bakom de välklippta häckarna i de pittoreska byarna i det idylliska engelska grevskapet Midsomer. Under det sömniga bylivets lugna yta lurar mörka hemligheter, skandaler och ren ondska. John Nettles spelar huvudrollen som den humoristiske, tankfulle och metodiske kommissarie Barnaby. Dolda avgrunder Advokaten Nick Turner ramlar ner från sitt tak och dör. När Barnaby och Scott börjar undersöka fallet ser det först ut som ett mord men under utredningen börjar de tvivla. Nick hade ekonomiska problem och Barnaby överväger om det kan ha varit ett självmord som man vill ska se ut som ett mord. Det är endast då som Nicks fru kan få ut hans livförsäkring. Fallet blir ännu mer komplicerat när fler människor dör.
Köksö i oljad ek. Inköpt på EM, men säljes nu på grund av platsbrist. Tre lådor och två hyllor för vinflaskor. Övriga hyllor enligt bild. Knivförvaring längst till vänster. Inoljad för fem dagar sedan. Bra skick och inga synliga eller dolda fel. Prisförslag 1500 eller högstbjudande. Höjd: 89,5 cm Bredd: 83,0 cm Djup: 37,5 cm Dunväst Canada Goose Storlek L/G Tillverkad i Kanada Mycket lite använd och alltså i mycket bra skick. Prisförslag 1000 eller högstbjudande.
Eluttag för bord eller bänk/köksö med 2 eluttag från 2068:- med 3 el-uttag 2187:- inkl. Frakt och moms. Sv. Finns med upp till 4 el + 4 nät + VGA silverlackat plastlock 3 m kabel, alla kablar ingår pris: begär offert.