Quantcast
Till salu inom: ”

dolda eluttaget köksö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Eluttag mm

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är inte lätt att heta Ruby Lennox. Mamma Bunty drömmer om filmhjältar och låter sig uppvaktas av grannen med en plasttulpan. Pappa George smiter från papegojan och kattungarna i familjens djuraffär för att övertyga en yppig blondin om att han är fri och ledig. Systern Gillian blir en ängel -om de nu tar emot sådana som hon i himlen - och hemlighetsfulla Patricia rymmer sin kos. Ruby iakttar sin omgivning med klara ögon. Hon längtar bort, precis som andra färgstarka medlemmar i släkten. Som spröda vackra mormorsmor Alice som rymde med en krinresande fotograf, som mormor Nell, som mamma Bunty. Ruby vill också något annat och bättre... I museets dolda vrår är en träffsäker och lyhörd skildring av en flickas uppväxt i efterkrigstidens England. Det är en hisnande rolig och djupt sorgsen roman av en begåvad, underfundig och personlig berättarröst. Inb. med sk.omsl. Forum, 1996, 322 sid. ISBN 9137108700 Mycket gott skick.
Köksö i oljad ek. Inköpt på EM, men säljes nu på grund av platsbrist. Tre lådor och två hyllor för vinflaskor. Övriga hyllor enligt bild. Knivförvaring längst till vänster. Inoljad för fem dagar sedan. Bra skick och inga synliga eller dolda fel. Prisförslag 1500 eller högstbjudande. Höjd: 89,5 cm Bredd: 83,0 cm Djup: 37,5 cm Dunväst Canada Goose Storlek L/G Tillverkad i Kanada Mycket lite använd och alltså i mycket bra skick. Prisförslag 1000 eller högstbjudande.
Eluttag för bord eller bänk/köksö med 2 eluttag från 2068:- med 3 el-uttag 2187:- inkl. Frakt och moms. Sv. Finns med upp till 4 el + 4 nät + VGA silverlackat plastlock 3 m kabel, alla kablar ingår pris: begär offert.