Allt till salu inom "köksö"

Sortering:
Köksö
Norrtälje
Idag

Köksö Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
köksö
Helsingborg
Idag

köksö Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
köksö
Igår

köksö Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Byrå Köksö
Leksand
Igår

Byrå Köksö Visa liknande

950 kr
Blocket.se
Köksö
Igår

Köksö Visa liknande

1 999 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 26

Tidigare annonser till salu

Hyllor och skåp  ·  Umeå

Vackert skåp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Säljer nu mitt fina skåp. Har målat om det i vitt och med en krackelerande effekt för ett mer äldre intryck. Två lådor med jätte fina beslag samt jätte rymligt skåp nedtill. Den är i två delar så man kan tex ha underdelen för sig om man vill, passar perfekt som en köksö. Jätte fin och gedigen möbel! "underskåpet" 92 cm höjd "överskåpet" 101 cm höjd Total höjd :193 cm höjd bredd 51 cm längd på skivan som går ut lite längre 151 cm Hör av er om ni har några frågor! Pris 1500 kr eller bud!
1 500 kr
Blocket.se

Fröholmen Geddeholm

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nytt fint hus på landet Parkett/Klinker i större delen av huset Bra planlösning Köksö Batu Pool 1700 kvm tomt som är gräs 100 kvm altan Separat Garage Gästrum ovan garage 20 kvm Huset står tomt och är klart att flytta in Ett hus utöver det vanliga med ett stenkast från mälaren och fin sandstrand Kallhyra 8500 till Jan 2012 9000 jan-? Drift ca 3500 i mån Bilden är ny tagen men mur är klar
0 kr
Blocket.se
Kök  ·  Mölndal

Utställningskök till riktigt BRA priser

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu säljer vi ut en del av våra utställningskök. Vi har många att välja mellan om inte denna faller ismaken. Miljö 15. Modern Space Elegant köksö i två nivåer. Köket säljes i befintligt skick och nedmonteras på plats av köpare. Ordpris: 168 100kr Nu: 39 900kr exkl vitvaror & Rekvisita För mer info kom in till vår köksutställning i Sisjön/Mölndal eller www.HTH.se klicka på KÖK därefter kataloger och välj produktöversikt så ser ni de olika lucktyperna.
39 900 kr
Blocket.se

Nyrenoverat hus i Gammelstad uthyres

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Ett jättecharmigt 30-tals hus, invändigt nyrenoverat. Kök och badrum nytt för bara ett år sedan. Huset är i två plan. Nedre våningen har öppen planlösning mellan kök/matrum och vardagsrum. Köksdelen med köksö. På övre våningen finns två stora sovrum med var sin alkov med snedtak. Huset ligger på hantverksvägen vilket är en företagsområde, så det är väldigt lugnt. Generellt kan sägas att huset är väldigt ljust och med möjlighet till ett jättefint boende med personlig prägel. Hyran är kallhyra, beräknad elförbrukning på årsbas är ca 17 500:-
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Helsingborg

Uthyres i 2:a hand fr.o.m 15/12

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Bostadsrätt totalrenoverad 2005/2006 i absolut toppskick. En halvtrappa upp finner du hissen som bekvämt tar dig upp på andra våningen. Stor hall - matplats. Kök med köksö och rostfri maskinpark, fönster mot innergård. 2 sovrum och vardagsrum. 3 balkonger med utsikt ut över sundet. Helkaklat badrum med tvättpelare, helkaklad gäst-wc. Optimala förvaringsmöjligheter. Ej husdjur, ej rökare! Kabel-TV ingår. Hushållsel,Comfortsystem, ingår ej, tillkommer efter avläsning, ca. 300 kr/månad.
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj