Quantcast
Till salu inom: ”

dragracing bil säljes

Uthyres

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Plymouth Duster från 1972 säljes. Bilen säljes som renoveringsobjekt. Mopar 318cui v8, 902 låda. Ingår även en extra 727 låda. Bakaxel trasig. Bilen är rostig och behöver en del kärlek innan den är på vägen igen. Bra billigt v8 projekt för den som kan svetsa. Eller ett ypperligt objekt för den som vill bygga en dragracing bil. 15000kr eller bud. Bilen finns i Luleå. v8, dragrace, mopar
Drivaxlar på gamla Chevor har haft varierande kvalitet. Efter att sett ett antal brustna drivaxlar med stora skador på bilarna som följd har jag bestämt mig för att jag inte vill råka ut för detta. Därför har jag tagit fram ståldrivaxlar till 56-64 chevrolet. Det är ett företag som tillverkar dragracing drivaxlar som gjort kopior av originaldrivaxlar. Dom kostar 4500:- paret, 5500:- inkl nya lager. Hör av dig om du är intresserad. Får hem några set i slutet av april. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Askild & Kärnekull. Första uppl. 1983. 94 s. Inbunden. 30x21,5cm. 590 gram. Mycket gott-Nära nyskick. Rikt illustrerad. BILDRÖMMAR OCH DRÖMBILAR är en bok om kärleken till bilen. Här får vi träffa de verkliga entusiasterna och deras kelgrisar: sportbilar, Hot Rods, gammelbilar och kromglittrande Detroitjärn... Vi får vara med om bilresor genom vita nätter, gummirykande dragracing på övergivna gatstumpar i sommargryningen... En bok om bilar och bilmänniskor som luktar olja, som låter V8, som känns i hjärtat på alla bilintresserade! För fler böcker av GEORGE JOHANSSON: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!.