Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Skyddsgrindar: Två vita trappgrindar i vitmålat trä, i begagnat skick (den ena har en spricka i trät) men är helt funktionsdugliga. Grindarna är av märket Troll och har kapats för att passa i utrymme som är 100 cm men kan kortas ytterligare. Funkar fortfarande bra och är trots användningsområdet fina i färgen. Nypris på dessa (på nätet inkl frakt) är ca 400 kr styck. Säljer båda för 400 kr. BVSA! Har även en lära gå vagn Micki för 100 kr. Ring, maila eller skicka sms, svarar på allt.
Stadig skyddsgrind från Baby Dan. Perfekt framför trappan (ute/inne), öppna spisen/kaminen eller breda öppningar. Grinden har flexibla panelenheter och kan fomas efter behov. Grinden kan skruvas fast i väggen eller dörrkarmen. Barnsäkra väggbeslag medföljer och det är lätt att häkta av grinden från väggfästet. När du inte använder grinden viker du lätt ihop den. Höjd 74,8 cm. Bredd: 90-278 cm. Grinden följer EN 1930:2000 standarden och det går att köpa till extra panelenheter och förlängningar. Färg: Svart.
Skyddsgrindar säljes. HAKI 20st Haki skyddsgrind längd 3m. 5st Haki skyddsgrind längd 1,60m. Ställningsmaterialet säljs av ett byggbolag. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx. Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på www.klaravik.se. Auktionens slutdatum: 4 September. Klicka på länken nedan för att komma till auktionen.
En oöppnad skyddsgrind av märke "IKEA Patrull Klämma" (vit). Grinden är enkel att installera och kräver inte att du borrar några hål. Den sätts tryggt på plats mellan två dörrposter med hjälp av en fjädrande funktion. Storlek 73-87 cm (se länken nedan). IKEA uppmanar sina kunder att inte använda den på toppen (!) av en trappa. En tryckmonterad skyddsgrind i toppen av en trappa kan nämligen utgöra en fallrisk och därmed orsaka skador. Däremot är den säker att använda i en dörröppning och längst ner i en trappa (se länken nedan). Ordinarie pris är 479 och med Family 329 kronor http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50226520/ http://www.ikea.com/se/sv/about_ikea/newsitem/2015_recall_patrull
Dragspelsgrind, gallergrind, skyddsgrind, grind, Låsgrind, skjutgrind, Låsbar med tillhörande nycklar säljes pga flytt Mått höjd 244,5 cm Mått bredd 172cm Kostade ca 26000:- säljes för 2500:-