Quantcast
Till salu inom: ”

trappa säljes

Trappa
F

Tidigare annonser till salu

I den södra delen av Bratten, på en fin anlagd naturtomt ligger detta trevliga semesterhus. Det är byggt på ett arkitektoniskt spännande sätt och har massor med fina detaljer. Köksavdelningen och det förskjutna allrummet har stora fönsterpartier, som gör att ljuset faller fint in i huset. Den trivsamma möbleringen tillsammans med trä- och klinkergolven gör huset till en riktig semesterbostad. Huset passar bra för två familjer då det har två sovavdelningar. I det ena sovrummet finns det dessutom en extra TV. Till det rymliga loftet finns en riktig trappa, så att det kan användas som ett extra mysrum för barnen.
Slavko och Vlado, två goda vänner i Jugoslaviens skyttelag har blivit uttagna till de olympiska spelen i Barcelona. Men konflikterna i Jugoslavien trappas upp och det olympiska laget splittras precis som befolkningen i landet. Slavko blir tvungen att tjänstgöra i den serbiska armén, medan Vlado blir tvungen att kämpa för muslimernas rättigheter samt för familj och vänners säkerhet. De bästa vännerna står plötsligt på två sidor i ett krig som krossar hjärtan och som inte viker för någon, inte ens för barn...
Bonniers 1996. Inb. Skyddsomslag. Mycket gott skick. 500 sidor. Jerzy Einhorn kom till Sverige efter kriget som en av de få överlevande från en utplånad barndomsvärld. I sina memoarer berättar han om en lycklig familj i förkrigstidens Polen, om miraklet att leva, om kampen för och glädjen att bli svensk, men också om de fasansfulla upplevelserna i ghetton och fångläger som berövade honom hans ungdom: "Det behövdes femtio år av distans för att jag skulle orka frammana från djupet av mitt minne händelser i mitt liv som jag är tvungen att bära med mig så länge jag lever och kan tänka, bilder av hus, gator, trappor, rum, möbler, människor, ansikten, ansiktsuttryck, ord och meningar, mina egna tankar."
Trevligt hus på södra Fyn, med panoramautsikt över havet från balkong och det lilla allrummet/loftet en trappa upp. Huset är ljust och vänligt inrett och utrustat med alla tänkbara faciliteter för en skön semester. Det är klinkers och trägolv i huset samt golvvärme i gång, kök och badrum. Huset ligger i ett naturskönt område med fiskemöjligheter, barnvänlig strand och gemensam lekplats. Inte långt att köra till bl a golfbana, tennisbana, simhall, Fåborg och Egeskov slott. Det finns gratis, trådlös internetkoppling i huset ( egen PC medtages).
Svenska Dagbladet. 1985. Inbunden. Förlagets dekorerade pp.bd.. Mycket gott skick. Vi har rest med Orientexpressen i alla dess skiftande gestalter - frn lyxvagnar till skrotfärdiga tredjeklasskupéer. Vi har genomkorsat sex länder och under färden gjort nio uppehåll. Vi har - för att tillfre3dställa vår nyfikenhet och er läslust - klättrat upp i Eiffeltornet och klivit ned i underjorden. Vi har studerat slott, kyrkor, kloster och museer. Vi har burit vårt för var dag växande bagage uppför trappor och nerför trappor. Vi har nått en oanad snabbhet i hinderlöpning med bagagkärra..