Quantcast
Till salu inom: ”

trappa säljes

Rinnovera

Värnamo
Trappa SPA

Landskrona

Tidigare annonser till salu

I den södra delen av Bratten, på en fin anlagd naturtomt ligger detta trevliga semesterhus. Det är byggt på ett arkitektoniskt spännande sätt och har massor med fina detaljer. Köksavdelningen och det förskjutna allrummet har stora fönsterpartier, som gör att ljuset faller fint in i huset. Den trivsamma möbleringen tillsammans med trä- och klinkergolven gör huset till en riktig semesterbostad. Huset passar bra för två familjer då det har två sovavdelningar. I det ena sovrummet finns det dessutom en extra TV. Till det rymliga loftet finns en riktig trappa, så att det kan användas som ett extra mysrum för barnen.
Bonniers 1996. Inb. Skyddsomslag. Mycket gott skick. 500 sidor. Jerzy Einhorn kom till Sverige efter kriget som en av de få överlevande från en utplånad barndomsvärld. I sina memoarer berättar han om en lycklig familj i förkrigstidens Polen, om miraklet att leva, om kampen för och glädjen att bli svensk, men också om de fasansfulla upplevelserna i ghetton och fångläger som berövade honom hans ungdom: "Det behövdes femtio år av distans för att jag skulle orka frammana från djupet av mitt minne händelser i mitt liv som jag är tvungen att bära med mig så länge jag lever och kan tänka, bilder av hus, gator, trappor, rum, möbler, människor, ansikten, ansiktsuttryck, ord och meningar, mina egna tankar."
Svenska Dagbladet. 1985. Inbunden. Förlagets dekorerade pp.bd.. Mycket gott skick. Vi har rest med Orientexpressen i alla dess skiftande gestalter - frn lyxvagnar till skrotfärdiga tredjeklasskupéer. Vi har genomkorsat sex länder och under färden gjort nio uppehåll. Vi har - för att tillfre3dställa vår nyfikenhet och er läslust - klättrat upp i Eiffeltornet och klivit ned i underjorden. Vi har studerat slott, kyrkor, kloster och museer. Vi har burit vårt för var dag växande bagage uppför trappor och nerför trappor. Vi har nått en oanad snabbhet i hinderlöpning med bagagkärra..