Quantcast
Till salu inom: ”

dressyr kyra kyrklund dvd film säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arcam DV139

Blekinge län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dekorerat laminerat pappband. 2002 2:a uppl. 160 sid. 600 gr. Nyskick I Dressyr med Kyra visar de två vännerna och kollegerna Kyra Kyrklund och Jytte Lemkow på ett lättfattligt sätt hur man lär sig den viktiga grund ridningen ända upp till Grand Prix nivå. Kyra Kyrklund har en världscuptitel i Paris och nästan tjugo års erfarenhet som dressyrtränare. Jytte Lemkow är internationell dressyrdomare. Dressyr med Kyra utkom första gången 1996 och har sålts till flera länder, detta är 2:a uppl. från 2002.
Ica Bokförlag | Utg. 2013. Ej o.u. | Förlagsband. | 207 s. | 9789153439448 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: I Dressyr med Kyra visar de två vännerna och kollegerna Kyra Kyrklund och Jytte Lemkow på ett lättfattligt sätt hur man lär sig den viktiga grundridningen ända upp till Grand Prix-nivå. Kyra Kyrklund har en världscuptitel i Paris och nästan tjugo års erfarenhet som dressyrtränare. Jytte Lemkow är internationell dressyrdomare. Dressyr med Kyra utkom första gången 1996 och har sålts till flera länder. Detta är den tredje, helt reviderade utgåvan. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
ICA 2002. Hårda pärmar. 160 sidor. Illustrerad. Några ytrepor på pärm, annars mycket fin. I Dressyr med Kyra visar de två vännerna och kollegerna Kyra Kyrklund och Jytte Lemkow på ett lättfattligt sätt hur man lär sig den viktiga grundridningen ända upp till Grand Prix-nivå. Kyra Kyrklund har en världscuptitel i Paris och nästan tjugo års erfarenhet som dressyrtränare. Jytte Lemkow är internationell dressyrdomare. Dressyr med Kyra utkom första gången 1996 och har sålts till flera länder. Detta är den tredje, reviderade utgåvan.
ICA Bokförlag (14). 3 uppl. 2005. 160 s. Inbunden. Illustrerat laminerat pappband. 24,5x17,5cm. 630 gram. Nyskick. Förlagsny Oläst . I Dressyr med Kyra visar de två vännerna och kollegerna Kyra Kyrklund och Jytte Lemkow på ett lättfattligt sätt hur man lär sig den viktiga grundridningen ända upp till Grand Prix-nivå. Kyra Kyrklund har en världscuptitel i Paris och nästan tjugo års erfarenhet som dressyrtränare. Jytte Lemkow är internationell dressyrdomare. Dressyr med Kyra utkom första gången 1996 och har sålts till flera länder. Detta är den tredje, reviderade utgåvan.
NYSKICK, se fler bilder! Obet. ytslitage på omslaget. --- ICA Bokförlag, 1996. 160 sidor. Inbunden, ca 18x24 cm. --- I Dressyr med Kyra visar de två vännerna och kollegerna Kyra Kyrklund och Jytte Lemkow på ett lättfattligt sätt hur man lär sig den viktiga grundridningen ända upp till Grand Prix-nivå. Kyra Kyrklund har en världscuptitel i Paris och nästan tjugo års erfarenhet som dressyrtränare. Jytte Lemkow är internationell dressyrdomare. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!