Quantcast
Till salu inom: ”

duschkabin 70x120 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min jättefina Hafa duschkabin p.g.a. renovering. Det är en stilren kabin med hörningång och passar utmärkt i ett lite mindre badrum. Måtten 70x90cm vilket gör den lite mindre än duschkabiners standardmått men är ändå fullt tillräckligt för att duscha utan problem. Utöver det vanliga duschmunstycket, där vattenstrålen har olika justerbara spolningslägen, sitter också 4 massagemunstycken i kabinen som inte kräver någon elanslutning utan drivs med hjälp av vattentryck. Den är inköpt 2009 för 9900:- och säljes nu för 2500:- Reglagen är i rostfritt stål med temperaturindikator på värmereglaget och kabinen har ett snyggt stilrent utseende och känns inte "plastig" som kabiner annars ofta gör. Golvet är i trä. Kabinen är fräsch och i mycket gott skick och fungerar utmärkt.
SweTub - Monsun Duschkabin 90x90 cm Dimensioner: 90*90*220mm. Just nu har vi REA på hela sortimentet. 20% på allt! Gäller tom 2011-03-31 Material: ABS, 5mm härdat glas, aluminiumram. * Takdusch (Tropiskt regn) * Ryggmassage, 6st akupunkturmunstycken. * Multifunktionell handdusch * Kontrollpanel med radio, telefon, fläkt och cd (CD line in) * Hylla * Högtalare * Takbelysning * Sittplats i karet * Bottenbaljan går att fylla upp och är idealisk för små barn att bada i. Mer bilder och info: http://www.swetub.se/product/duschkabin-9917/ Besök vår butik på Fältmätargatan 22, 72135 Västerås Vi ligger bredvid Max hamburgare. www.swetub.se
insidan mäter ca 85x85cm. Det är en komplett duschkabin med tre dusch-funktioner (via löst duschmunstycke, via "massage-dusch" och via takdusch) samt inbyggd belysning och fläktsystem. Vi har använt den utan ström inkopplad då fläktarna är ur funktion/bortkopplade) Duschkabinen säljes därför att den knappt får plats i det lilla badrummet som den nu står i och vi har gjort iordning nytt badrum med dusch så vi behöver inte två duschar. Hör av dig här via mailformulär eller ring!
Mycket fin handikappanpassad duschkabin, duschblandare ingår. 1 1/2 år gammal. Ca 70 x 120,vid intresse fixas exakta mått. Finns i Sala. Pris: 1500 kr
Komplett duschkabin , blandare, magnetlister för draperiet. Passar utmärkt för dig som måste sitta ner , på pall eller duschstol . Mått 70 x 120 . Demonterad.