Quantcast
Till salu inom: ”

duschkabin camargue milano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag köpte en Duschkabin (Camargue Milano 90 x90) förra året på Bauhaus som tyvärr var lite för stor för mitt badrum. Klantigt nog mätte jag inte ordentligt och borde köpt en 80x80 istället. Fick dessvärre inte byta den då det var en beställningsvara!! Den är alltså helt ouppackad i sina 4 orginalkartonger. Såg precis på Bauhaus hemsida att dom fortfarande säljer precis samma modell. Där kostar den idag 5995 :- inkl. blandare o allt...se länk för all information du behöver. http://www.bauhaus.se/camargue-milano-duschkabin-13186.html Jag betalade 2995:- för denna duschkabin, då det var jubileum. Detta blir också priset jag säljer den för till dig. Kvitto finns och detta medför 4,5 års garanti. Ps. Transport kanske kan ordnas om avståndet inte blir för stort! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
I obruten förpackning, säljs pga för lågt tak i badrummet. Köpt på Bauhaus, kvitto/garanti finns. Camargue Milano Duschkabin 90x90 cm Milano 90x90 cm duschkabin har ett bottenkar tillverkad i glasfiberförstärkt sanitetsakryl. Ram i kraftig matt aluminium. Allt glas är 4 mm härdad gråtonad glas. Vattenmassage med 8 jetmunstycken. Inkl. handduksstång, hylla och spegel. Blandare och dusch ingår i duschkabinen. Teknisk information: Duschkabin B90 X D90 X H205 cm Bottenkar av glasfiberförstärkt sanitetsakryl. Ram i kraftig matt aluminium. Allt glas är 4 mm härdat/ gråtonat glas Vattenmassage med 8 jetmunstycken Inkl. handduksstång, hylla,spegel och termostatblandare Monterad med ½(R15)kopplingar för enkel anslutning av kallt och varmt vatten. 2 Anslutningslangar 80 cm ingår (R15) 5 års garanti. Duschkabinen består av 4 kollin med en totalvikt på 125kg. Nypris 5995,- Nu på Bauhaus 3995,- Mitt pris 3500,- Kan levereras hem Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Duschkabin B90 X D90 X H205 cm. Använd endast under ett stambyte. Bottenkar av glasfiberförstärkt sanitetsakryl. Ram i kraftig matt aluminium. Allt glas är 4 mm härdat/ gråtonat glas Vattenmassage med 8 jetmunstycken Inkl. handduksstång, hylla, spegel och termostatblandare (max 8 bar) Monterad med ½(R15)kopplingar för enkel anslutning av kallt och varmt vatten. 2 Anslutningsslangar 80 cm ingår- Kan eventuellt köra hem den om du/ni inte bor för långt bort.
Bauhaus duschkabin Camargue Milano, fortfarande i sin originalförpackning. Inköpt sommaren 2012 till en badrumsrenovering som aldrig blev av. Inköpspris 5995 kr.
En hörn dusch med termostatblandare 90x90x205cm. Duschen heter Camargue Milano Duschkabin. Den är med massage. Den är helt ny och oupppackad i sina kartonger, därav ingen bild på den. Säljes på grund av att den inte får plats i vårt badrum nu när stammbytet håller på i vår lägenhet. Köpte den innan de började i vårt hus. Köpt på Bauhaus. Endast kontakt via telefonen.