Quantcast
Till salu inom: ”

duvbo simhall öppetider säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är du intresserad av att driva simhall eller bara vill ha en stor pool i ditt boende är detta för dig. Säljer en simhall som finns i Ekshärad utanför Hagfors. Nära till skidbackar och Norska gränsen. Finns pool utomhus, inomhus, bastu, kök, omklädningsrum och allt i bra skick. Har du några funderingar är det bara att höra av sig på email eller telefon. Hemnr: 0155-121717 Mobil: 0707-665335 Pris: Bud
Finnes. En ljus gammeldags lägenhet med högt till tak och stora fina fönster. Lägenheten har ett separat kök med utrymme för matplats. Ett stort och ljust sovrum och vardagsrummet är mycket stort med en inbyggd sovalkov perfekt en 160 säng. Ca 4 min gångavstånd till ica och Duvbo tunnelbana. Önskas. 3 - 4 rums lägenhet i centrala sundbyberg. Badkar och hiss är krav. Max 7000 kr i hyra. Nås endast via epost.
Studentboende Söderåkra - Torsås Kommun 35 km från Kalmar 55 km till Karlskrona Vad ingår i boendet El, vatten, värme, sopor WiFi (Trådlöst internet) TV-kanaler Möbler (om man vill) soffa eller fåtölj, säng, skrivbord, lamparmaturer, TV, stol och ett litet kylskåp. Toalett och dusch finns på alla rum Gemensamt kök Eget låsbart torrförråd i köket Rekreationsrum med biljardbord Parkering Simhallen Upplägg Rummen hyrs ut som studentkorridorsboende under samma premisser som en vanlig hyreslägenhet. Uppsägningstiden är 3 månader. Hyra 2600:- i månaden Övrigt Receptionen är öppen alla dagar. Under nätterna finns det ett jourtelefonnummer att kontakta. Vi har studentrabatt för hotellfrukosten 50:- (ord. pris 75:-) Restaurangen är öppen alla dagar med mat från 105:- I huset finns också ett komplett GYM (www.vimastraningscenter.se) och Relax. www.morehotell.se
Säljer nu en del av mina köksmöbler, skåp och luckor med duvbo fronter. Högskåp med dubbeldörrar 211 hög 80 bred och 37 djup. 3000 kr eller bud Högskåp två dörrar men inte dubbelt, utan ovanpå varandra. 233 hög 40 bred och 60 djup. Den här är lite annorlunda i höjd och djup då den skulle matcha de andra delarna av mitt kök. 2500 kr eller bud. OBS!! På bilden här nedan är det bilder på skåp och lådor men med fel front, därför har jag också lagt in en bild på Duvbo som inte finns på Ikea längre. Du ser bilden nedan :)
Jag hyr ut min Fina Lägenhet i Duvbo i andra hand under ett års tid pga provboende tillsammans med min sambo. Perfekt Läge med ca 4 minuters gångavstånd till både Duvbo Tunnelbanestation och den Vackra Lötsjön. Lägenheten hyrs ut Smakfullt Möblerad, med Bekvämligheter så som Diskmaskin, Microvågsugn, Badkar, Bredband (100/10) mm. El och KabelTV ingår i hyran. Tvättstuga och Cykelrum finns i huset. Månadshyran betalas i förskott, och en depositionsavgift motsvarande en månadshyra tas ut. Depositionsavgiften återfås vid kontraktets slut.