Quantcast
Till salu inom: ”

dux playboy soffa blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mio soffa

Malmö
Dux-soffa

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vår fantastiska skinnsoffa eftersom vi inte är den värdiga. Dux Playboy är en låg, klassisk och eftertraktad möbel. Hörnsoffan som vi nu säljer är i tre separata delar -- en tresits- respektive tvåsitssoffa samt en hörndel som man kan ställa som man vill. Vi hittade vår hos en granne för något halvår sedan och slog till direkt. Problemet är att vi är en barnfamilj och möbeln håller inte för hoppande ungar. Därför har fjädrarna lossnat på tvåsitsdelen och eftersom vi inte riktigt tycker oss ha plats för soffan och har problem att transportera den, säljer vi den nu till vrakpris. Den fungerar dock utmärkt även i nuvarande skick, vi har bara lagt en trasmatta under tvåsitsaren för att skydda golvet. Om man är lite händig och kan rengöra skinnet så har man en praktmöbel! Liknande soffor har gått för uppemot 10 000 på auktion.
Lejongul plysch, avtagbara dyn-fodral. 3 delar. 2 x 130cm, hörndel 160 cm. 70 cm hög, 85 cm djup.
Tredelad fin hörnsoffa i bra skick skänkes pga. flytt.
Skön och i stort sett oanvänd hörnsoffa säljes från Dux. Rök och djurfri! Riktigt bra kvalitet! Modellen heter Playboy Färg: grön En två-sits och en tresits Mått: Totalhöjd: 75 cm Sitthöjd: 43 cm Djup: 89 cm Sittdjup: 60 cm Tvåsitsen från hörnet: 248 cm Tresitsen från hörnet: 313 cm
Trensum soffbord " Bomerang" i teak, retro när det är som bäst! Pris: 6500 kr eller h-bud! Retro soffa med stommarna i aluminium, 70-tal. Design: Eric Sigfrid Persson. Pris: 4900 kr/ h-bud! Dux soffgrupp " playboy" i skinn, 70-tal. Pris: 8500 kr/ h-bud!