Quantcast
Till salu inom: ”

soffa chesterfield blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu ska vi sälja vår härliga 3-sits soffa av modell Chesterfield i färgen oxblod. Den är troligtvis från mitten av 1900-talet. Det finns skavanker i form av en reva i en plymå samt en lite större reva på vänster sida av stommen. Lappa med en skinnbit eller ha den som den är. Det finns hjul monterade under fötterna vilket gör den enkel att flytta. Självfallet går det att montera bort dessa om man skulle önska det. Sms:a eller maila dygnet runt. Om ni hellre vill ringa får ni ringa efter 16:00 på vardagarna och dagtid på helger.
En tjugo år gammal tresitsig soffa som jag fick av min faster men har ingen plats för den längre i mitt nya hem. Jag är inte hundra procent säker att det är en Chesterfield-soffa men min faster sa då att det var det. Lite lätt slitage men i helt dugligt skick. Mått: längd 1,95m, höjd ca 70cm, bredd ca 90cm. Om du har mer frågor så tveka inte att kontakta mig på telefon. mvh/ Ann
Vacker och välvårdad chesterfieldsoffa med fin patina. Rökfri och utan störande skador. Längd 185 cm Djup 100 cm Sitsdjup 55 cm Sitshöjd 44 cm Rygghöjd 76 cm Sitsbredd 129 cm Leverans kan ombesörjas inom storstockholm för 200:- Fast pris 2800:- Jag använder IZettle och betalning sker med kort -Alternativt Bankgiro eller Direktöverföring konto. Innehar F-skattsedel. (Aktiebolag)
En fin klassiker som är från 70-talet o härligt sliten av tidens tand dock en liten skada efter katt enl, bild 2 Det saknad oxå 2 knappar på sitt delen Dessutom en fin 5-lådig Almbyrå i bra skick Detta finns i BORRBY o mot en peng kan ev.transport ordnasPris kan disk. El.oxå högstbjudande Byrå 500,soffa 300kr Nypris var ca:13000 Har oxå ett mörkt teakbord 150x60x55 lxbxh Det vill jag ha 200kr för
Har fyra fina vinterdäck liggandes i förrådet. Dom är körda en och halv säsong. 185/65 på 15" fälg 1500 kr Äldra dator funkar som web dator eller spel för dom yngre. Klarar inte av nya krävande spel. Windows XP på den. 500 kr Chesterfield soffa i behov av lite kärlek. Ny stoppning i dynor. 750 kr sök ord: vinterdäck, saab, 9000, dator, chesterfield, soffa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.