Quantcast
Till salu inom: ”

dux soffa retro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jättefin ljusgrön retro Dux soffa säljes. Soffan är i bra skick, har några fläckar men det inget som stör. Kuddarna i sitsen har bytts ut så den är som ny. Bredd 195 cm Höjd 80 cm Djup från vägg ca 80 cm Skön att sitta i och är Supersnygg! 1000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hörnsoffa från DUX säljes. Soffan är inköpt på 80-talet och riktigt cool för de som gillar retro. Den har stått i vårt sommarhus och vi har bara suttit i den 1-2 månader / år. Uppställd är soffan 310 / 240 cm, består av 3:a 195 cm, 2:a 130 cm och en hörndel. Sitthöjd ca 38 cm och djup ca 90 cm. Klädsel slitstarkt tyg med blom-och papegojmönster i ljusblått och ljusgrönt. Ingår även 2 st puffar på hjul ca 70 x 70 cm.
En fantastisk soffgrupp av mycket hög kvalitet söker nu nytt hem. Gruppen består av en 3-sits, en 2-sits och en fåtölj. De båda sofforna är i fint skick, fåtöljen sliten på armstöden (skickas med gratis). Sofforna och fåtöljen är av märket DUX och originaletikett finns kvar. Dynorna är fjädrade vilket gör att ingen av sittplatserna är nedsuttna trots åldern på möblerna. Lampan kan man få köpa för en 50-lapp och om man är intresserad av 70-talsstilen finns det mycket mer att titta på i vår gillestuga :) Sofforna finns i Staffanstorp.
Blå retro soffa 60-tal (?) kvalitet, av märket DUX
Öronlappsfotölj DUX Färg: vinröd med diskreta ränder Modell: 50-tal och i mycket gott skick Tips: Klä om fotöljen i ett trendigt tyg så blir den som ny! Dessutrom är detta en fantasriskt skön fotölj med högt värde och kvalité, som kommer hålla sig i minst 50 år till! Maila gärna vid frågor ;-)