Quantcast
Till salu inom: ”

dux soffa retro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jättefin ljusgrön retro Dux soffa säljes. Soffan är i bra skick, har några fläckar men det inget som stör. Kuddarna i sitsen har bytts ut så den är som ny. Bredd 195 cm Höjd 80 cm Djup från vägg ca 80 cm Skön att sitta i och är Supersnygg! 1000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hörnsoffa från DUX säljes. Soffan är inköpt på 80-talet och riktigt cool för de som gillar retro. Den har stått i vårt sommarhus och vi har bara suttit i den 1-2 månader / år. Uppställd är soffan 310 / 240 cm, består av 3:a 195 cm, 2:a 130 cm och en hörndel. Sitthöjd ca 38 cm och djup ca 90 cm. Klädsel slitstarkt tyg med blom-och papegojmönster i ljusblått och ljusgrönt. Ingår även 2 st puffar på hjul ca 70 x 70 cm.
Blå retro soffa 60-tal (?) kvalitet, av märket DUX
Öronlappsfotölj DUX Färg: vinröd med diskreta ränder Modell: 50-tal och i mycket gott skick Tips: Klä om fotöljen i ett trendigt tyg så blir den som ny! Dessutrom är detta en fantasriskt skön fotölj med högt värde och kvalité, som kommer hålla sig i minst 50 år till! Maila gärna vid frågor ;-)