Quantcast
Till salu inom: ”

dynatour golf säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nr 1. Komplett golfset herr. Dynatour Sandwedge Pitcher Järn 5, 6, 7, 8, 9 Driver 3, 5, 7 Putter Stor bag Nästan inte använt. Nr. 2 Golfset herr. M-Golf Pitcher A (Sandwedge) Järn 2, 4 (2 st), 8 (2 st) Driver 4 st: Super Steal 455 Tour 16 Super Steal 455 Tour 13 Titanium 310cc Titanium 350cc Putter 2 st Stor bag. Oslitet, fint skick. 500 kr styck.
Hej. Då jag fastnat för denna sport så har jag införskaffat mig nya klubbor och bag. Perfekt för den som vill känna på hur det är att spela golf under en säsong, samtidigt som det inte ska kosta en förmögenhet. Bagen är av märket Ogio och klubborna av Dynatour 350 serien. Lite peggar och bollar medföljer. Finns att hämta i Östersund. Först till kvar.
Alla klubbor är spelade 2 säsonger förutom drivern som är spelad 1 säsong. Järn 5,7,9,PW och trä 18 grader är utav märket Dynatour Golf och drivern är CTX. Bagen är använd 1 säsong och är utav märket prestige och efter som att jag har lagt av helt med golf så följer det med lite bollar, peggar m.m Har även en Dynatour bag som du kan få med för 250kr. Jag kan maila fler bilder vid intresse.
Fick ett sprillans nytt golfset för två år sedan som jag provade vid ett tillfälle, tyvärr var golf inget för mig. Nu tycker jag att klubborna med tillhörande bag och vagn förtjänar att komma till någon som faktiskt vill använda dem! Märket är Dynatour och det är 11 klubbor totalt, några av dem är använda vid ett tillfälle som sagt, men det är inget som syns. Vagn finns, dock inte med på bild. Kan hämtas i Bergshamra (Solna) eller i Häggvik.
1 st nytt Dynatour golfset inkl bag. * 8st järn, 1st putt, 1 st Driver, 1st trä 3:a Pris: 1500:- 2 st barnset Dynatour inkl bag, Blå: 3st järn, putt, driver, trä 3:a pris: 350:- Rött: 3st järn, 1 st driver pris: 250:- Äldre set: 8 st järn, 1 st putt, en trä 3:a samt en bättre Driver Titlesit 200 :-