Quantcast
Till salu inom: ”

edea ice fly 250 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mina Edea Ice Fly skridskor! Använda i ca ett halvår endast och är i mycket bra skick! Har några ytliga imperfektioner men kängan är fortfarande hård och stabil. Storlek: 250 (ungefär 37/38) Passar bra till åkare med dubbel- och trippel hopp. Dekorerad känga(5 diamantar längs yttersidan). Hårdhet 90 (hårdaste EDEA skridskon.) Säljes UTAN skena! Nypris: 3900 kr Säljer dem för 2000 kr! Vid intresse, kontakta mig på mail eller via telefon!
Dotterns konståkningsskridskor har blivit för små för henne och därför säljs de. Det handlar om två olika par. Edea Ice Fly storlek 250 med skenan Elite, använda ett år.Under hela året har de varit tejpade så de är i bra skick, endast lite skada på ena tån och på sidan. Pris 3000 kronor. (Bild 1 och 2) Jackson Premiere 2500 6D med skenan Ultima Protege, använda i tre månader. De är i mycket bra skick. Pris 1800 kronor. (Bild 3 och 4) Frakt tillkommer för köparen om de ska skickas.
Dotterns konståkningsskridskor har blivit för små för henne och därför säljs de. Det handlar om två olika par. Edea Ice Fly storlek 250 med skenan Elite, använda ett år. Under hela året har de varit tejpade så de är i bra skick, endast lite skada på ena tån och på sidan. Pris 3000 kronor. Inköpspris för ett år sedan varv 6000 kronor. Frakt tillkommer för köparen om de ska skickas.