Quantcast
Till salu inom: ”

ekornes svane classic 180x200 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dubbelsäng

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dubbelsäng med två varianter på hårdhet, mjukare eller fastare sida som går att vända efter tycke och smak. Den ena av er kanske vill ha en hård madrass och den andra mjuk, man väljer själv genom att vända madrassen på sin sida. Fick "Bäst i test" när denna säng kom. Sängen är i fint skick men ingen bäddmadrass ingår, går att köpa till billigt på Jysk eller liknande.
Ekornes Svane Classic 180 x 200 cm Kontinentalsäng. Sängen består av gemensam bäddmadrass 180x200cm, med avtagbart tvättbart tyg. Nästa del är vändbara madrasser, 90x200, ena sidan mjukare, andra sidan fastare. Längst ner en resårbotten av liknande höjd som resårmadrassen. Mot golv ligger sängarna på gemensam sockel, en knapp decimeter hög. Total höjd inkl sockel och bäddmadrass ca 60cm. Nya sängar är inköpta så välkommen på en snabb affär!
Säng Ekornes Svane Classic 180x200 säljes.
En riktigt skön kontinentalsäng (180x200) som endast använts i 17 dagar då vi väntade på sängen vi egentligen skulle ha. Den har Svane DuoSystem madrasser med fast och medium sida, zonindelade fjädrar och, för extra komfort, en Svane Elastec bäddmadrass som vanligtvis är till Svane Sense (värde 4000kr). Pris: 8000 kronor (nypris Svane Classic 16000kr) Hämtas i Aspudden. Länk till Ekornes: http://www.ekornes.se/se/svane/svane_reg_springfjadermadrass/svaneclassic/
Svane Classic gjord av Ekornes. Duosystem, Medium och Fast Continentalsäng. Sängstommen inkluderas i priset Pris för ett snabbt köp 1800:- kr. Transport kan ordnas.