Allt till salu inom "elektrisk potatisskalare peel ide line"

Sortering:
Butik Örebro
Idag

Audi Q3 35 TFSI Proline adv...

3 995 kr
Blocket.se
Butik Österåker
Igår

Kia Niro EV Action 204hk 64...

530 500 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

medela swing

100 kr
Blocket.se
Butik Huddinge
Idag

BMW 320 d xDrive Touring M...

164 900 kr
Blocket.se
Butik Karlstad
Idag

Eura Mobil Contura 766 EB /...

1 688 800 kr
Blocket.se
Butik Karlstad
Idag

Eura Mobil ILLS 850 QB

1 150 000 kr
Blocket.se
Butik Norrköping
Idag

Audi RS7 Performance 4.0 TF...

779 900 kr
Blocket.se
Butik Kungälv
Idag

Renault Clio TCe 130 R.S Li...

189 900 kr
Blocket.se
Butik Solna
Idag

Restaurangvagn i Solna medT...

280 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Data och IT  ·  Kalmar

Second line support på ett av Europas leda...

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Second line support på ett av Europas ledande IT-tjänsteföretag Information om uppdraget Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att arbeta som support i second line med det affärssystemsystem som kunden tillhandahåller. Affärssystemet är en vidareutvecklad version av Microsoft Dynamics. Du kommer till exempel att: ?  Hantera inkommande telefonsamtal och ge support ?  Göra felsökningar av systemet Utvecklingsmöjligheter: Med tanken på den bredd inom IT företaget har finns det goda möjligheter till att utvecklas och växa in i en annan roll.
0 kr
Blocket.se

First line support

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Presentation För konsultuppdrag till ett företag i city söker vi nu en first line support. Uppdraget som är på heltid kommer att starta omgående och pågå till årsskiftet.Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter I rollen kommer du att vara telefonsupport inom it för företagets svenska användare. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.
0 kr
Blocket.se

First line supporttekniker till Södertälje

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Presentation Nu söker vi en first line supporttekniker till en av våra kunder som är IT-partner till en av Sveriges ledande bilåterförsäljare. Tjänsten som är på konsultbasis och heltid beräknas starta omgående och pågå i 6 månader framåt. Din placering blir på vår kunds kontor beläget i Södertälje.Vår kund kan erbjuda dig ett intressant arbete med utvecklingsmöjligheter inom IT och teknik. Du kommer att få arbeta i en miljö som är jordnära och prestigelös tillsammans med mycket trevliga medarbetare.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.
0 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Stockholm

IT support - variation, problemlösning och kundkontakt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Nu söker vi medarbetare till first line support. Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom IT.Arbetsuppgifter Som first line support-medarbetare hanterar du varierande IT-supportärenden via mail och telefon. I arbetet kommer du i kontakt med samtliga personer på företaget och servar dem på bästa sätt. Du erbjuds en tjänst med mycket kommunikation och problemlösning.Kvalifikationer Vi söker dig som är i början av din karriär och har gymnasieutbildning med inriktning på IT, alternativt eftergymnasial utbildning med liknande inriktning/fördjupning alternativt om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat med felsökning tidigare. Du är van vid att använda och har därför goda kunskaper inom Windows, Citrix och AD. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.Övrigt Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Markus Mattson på telefon 08-407 55 26.
0 kr
Metrojobb.se
Data och IT  ·  Örebro

Serviceinriktad 1st Line Support till Örebro!

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Dina arbetsuppgifter Vår kund söker nu engagerade problemlösare till deras 1st Line support med placering i Örebro. Du kommer att ta hand om inkommande samtal från kunder samt besvara ärenden från ärendehanteringssystemet. Vår kund arbetar med flera olika typer av kunder vilket bidrar till att tjänsten är varierande samt tekniskt utmanande. Vår kund har som mål att lösa de flesta problem direkt i 1st line, vilket innebär frihet att kunna fördjupa dig inom ett specifikt tekniskt område. Vi söker dig som har fingertoppskänsla för god service. Du tycker det är kul att prata i telefon och brinner för att utvecklas inom IT. För att trivas i denna tjänst är du en glad och lyhörd person som snabbt kan sätta dig in i kundens problem. Om företaget Vår kund är ett konsultföretag som erbjuder lösningar inom IT, management och informationslogistik. Företaget har totalt 1 400 anställda världen över, och i Örebro sitter ungefär 100 medarbetare. Din profil Skallkrav: > Stort IT-intresse > Erfarenhet från tidigare support roll alt. eftergymnasial IT utbildning. Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: 1:a Juni Urval sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!
0 kr
Metrojobb.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj