Quantcast
Till salu inom: ”

elektrisk kamin säljes

Tidigare annonser till salu

Den elektriska fläkten fördelar ut värmen i rummet istället för upp i taket. Fläkten är ljudlös och justerar själv farten efter temperaturen på kaminen. Den behöver ingen extern el och installation - bara ställ den på kaminen och den fungerar. 812 passar för större arealer. Modellen kan cirkulera 250 m3/timme, vilket är ca 50% mer luft än 800-modellen. Arbetstemperaturen är 65º till 340º och den har sin bästa effekt vid 200 -250º Celsius. Kan skickas.
Låg pelletskamin med glas på tre sidor. Ger en bekväm uppvärmning med fjärrkontroll, elektriskt tändning och termostatstyrning. Minimum av askhantering och enkel och smidig påfyllning av pellets. Värmer rejält med minimal arbetsinsats. Perfekt att ha nu när vinterkylan sätter in. 550 x 520 x 700 mm väger 80 kg Pelletsförråd 15 kg Gångtid 12,5 tim - 25 tim mellan påfyllningarna Lättmonterad. Priset gäller ett begränsat antal av kvarvarande kaminer.
Höj mysfaktorn hemma med den svarta elektriskakaminen Köpt från Claes Ohlsen . Denna elektriska kaminen är både dekorativ och funktionell och skapar en varm atmosfär i ditt vardagsrum. Denna mångsidiga värmare har justerbar effekt på värmen. Med en effekt på 1000 W och 2000 W, innehåller modellen värmelägen och en fjärkontroll. Vid installation är det bara väggfäste . Intresserad hör gärna av er Med vänlig hälsning, Eliot
3-rums lägenhet i San Agustin uthyres för kortare och längre tid! En underbar hörn lägenhet högst upp i ett två våningshus som endast har 6 lägenheter totalt. Med en fantastisk havsutsikt och eftermiddag sol! Har en härligt balkong med eftermiddagssol, havsutsikt och utsikt över våra gemensam pool med solstolar och parasoller. Vi har även WIFI på pool området! Lägenheten är fullt utrustad kök och även med ac, ugn, tvättmaskin, elektrisk kamin, tv, dvd, kassaskåp, dator, skrivare, sängkläder, stora och små handdukar även badhanddukar.
Hus i Ekeby uthyres 4 r o k . Luft - luft o kamin för bra uppvärmningskostnader . Mysig insynsskyddad trädgård med uteplats .Lugnt o stilla område .Inflyttning kan ske sista april. Hyran för 2014 är 7000kr mån exkl el ...Ev kan stort isolerat garage 56 kvm med förråd på 13kvm med elektrisk port också hyras tillsammans med huset då blir hyran 8000 kr månad exkl el...Inga betalningsanmärkningar o 2 månaders deponisation är ett krav .Skriv gärna en rad o berätta om er själv så hör vi av oss för en ev visning...