Allt till salu inom "elektrisk kamin"

Sortering:
Elektrisk kamin
Sandviken
2 dagar

Elektrisk kamin Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Kamin
9 dagar

Kamin Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Prydnadskamin som värmer
Lomma
15 dagar

Prydnadskamin som värmer

300 kr
Blocket.se
Elektrisk kamin
Sala
23 dagar

Elektrisk kamin Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Tinyhouse gäststuga
Hedemora
30 dagar

Tinyhouse gäststuga Visa liknande

260 000 kr
Blocket.se
Elektrisk Kamin
Ljungby
1 månader

Elektrisk Kamin Visa liknande

2 400 kr
Blocket.se
Elektrisk kamin
Hässleholm
1 månader

Elektrisk kamin Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 8

Tidigare annonser till salu

Värme och klimat  ·  Västernorrlands län

NY Ecofan 812

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Den elektriska fläkten fördelar ut värmen i rummet istället för upp i taket. Fläkten är ljudlös och justerar själv farten efter temperaturen på kaminen. Den behöver ingen extern el och installation - bara ställ den på kaminen och den fungerar. 812 passar för större arealer. Modellen kan cirkulera 250 m3/timme, vilket är ca 50% mer luft än 800-modellen. Arbetstemperaturen är 65º till 340º och den har sin bästa effekt vid 200 -250º Celsius. Kan skickas.
1 550 kr
Blocket.se
Kök  ·  Kungsbacka

Pelletskamin 3-6 kW REA

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Låg pelletskamin med glas på tre sidor. Ger en bekväm uppvärmning med fjärrkontroll, elektriskt tändning och termostatstyrning. Minimum av askhantering och enkel och smidig påfyllning av pellets. Värmer rejält med minimal arbetsinsats. Perfekt att ha nu när vinterkylan sätter in. 550 x 520 x 700 mm väger 80 kg Pelletsförråd 15 kg Gångtid 12,5 tim - 25 tim mellan påfyllningarna Lättmonterad. Priset gäller ett begränsat antal av kvarvarande kaminer.
9 400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Elektrisk kamin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Höj mysfaktorn hemma med den svarta elektriska kaminen Köpt från Claes Ohlsen . Denna elektriska kaminen är både dekorativ och funktionell och skapar en varm atmosfär i ditt vardagsrum. Denna mångsidiga värmare har justerbar effekt på värmen. Med en effekt på 1000 W och 2000 W, innehåller modellen värmelägen och en fjärkontroll. Vid installation är det bara väggfäste . Intresserad hör gärna av er Med vänlig hälsning, Eliot
1 100 kr
Blocket.se

San Agustin Gran Canaria

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
3-rums lägenhet i San Agustin uthyres för kortare och längre tid! En underbar hörn lägenhet högst upp i ett två våningshus som endast har 6 lägenheter totalt. Med en fantastisk havsutsikt och eftermiddag sol! Har en härligt balkong med eftermiddagssol, havsutsikt och utsikt över våra gemensam pool med solstolar och parasoller. Vi har även WIFI på pool området! Lägenheten är fullt utrustad kök och även med ac, ugn, tvättmaskin, elektrisk kamin, tv, dvd, kassaskåp, dator, skrivare, sängkläder, stora och små handdukar även badhanddukar.
0 kr
Blocket.se
Villa  ·  Bjuv

Hus i Ekeby uthyres 4 r o k lugnt område

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Hus i Ekeby uthyres 4 r o k . Luft - luft o kamin för bra uppvärmningskostnader . Mysig insynsskyddad trädgård med uteplats .Lugnt o stilla område .Inflyttning kan ske sista april. Hyran för 2014 är 7000kr mån exkl el ...Ev kan stort isolerat garage 56 kvm med förråd på 13kvm med elektrisk port också hyras tillsammans med huset då blir hyran 8000 kr månad exkl el...Inga betalningsanmärkningar o 2 månaders deponisation är ett krav .Skriv gärna en rad o berätta om er själv så hör vi av oss för en ev visning...
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj