Quantcast
Till salu inom: ”

elelement fasett fejk-kamin 400kr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

stolar

Uppsala
Vinterskor

Laholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Vi hjälper dig att lägga upp en hemsida för endast 400 kronor. Ni väljer själva design och kan själva uppdatera hemsidan i efterhand hur ni själva vill. Vi hjälper till med att ordna webbhotell och allt vad gäller domän också. Vi fakturerar inom 20 dagar Referenser finns givetvis, ifall det skulle behövas, så kan vi ta oss till er på plats för en rimlig summa. Ring oss genast nu för att höra mer! Mvh Andreas
Vi byter nu uppvärmningssystem och säljer därför följande: - En luft-luftvärmepump från 2007. 2000 kr eller högst bjudande. - Ca 12 fina vita oljefyllda elelement i olika storlekar. De är troligtvis från 1998 då stora delar av huset renoverades, men har inte papper på det. 400kr eller högst bjudande. - Två varmvattenberedare av större modell, en från omkring 2008 (3000 eller högst bjudande), och den andra modell äldre men i fullgott skick (1000 kr eller högst bjudande). Vid köp av flera saker eventuellt mängdrabatt. Alla fungerar utmärkt och ser inte slitet ut. Maila gärna för mer information. Finns för upphämtning.
Vi säljer nu vårt elelement, ser ut som en mysig braskamin. Finns tre lägen, ren mysfaktor plus två lägen för värme. Finns att hämta i Södertälje. Vi betalar inte för frakt eller bensin. Mått HöjdxBreddxDjup 55x38x24cm.