Quantcast
Till salu inom: ”

element hundkoja säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Elac 609 X-Pi

Östergötlands län
Peerless

Västerbottens län
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hundgård i 8 sektiner 2 meter höga och 3,3 meter långa dörresktinen är 2 x 2 meter. Hundkojan är 1,6x 1,3 meter. Hundkoja nästan onavänd, mycket välisolerad med element i. Hundkojan har två olika rum (en liten farstu som är till för att vinden inte ska blåsa in på hunden). ' Hundgården är nedmonterad :), bara att hämta! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Isolerad hundkoja i trä. Med två rum invändigt, avdelat med en vägg som går att ta ur. Ingången är 25X25cm. Hundkojans yttermått är 1,40m bred, 1m djup och 1m hög. Taket är avtagbart, som ni ser på bilderna. Kojan är i fint skick, nymålad invändigt. Vet inte om element och värmen till vattenskålen fungerar, men du får självklart med dem. Enligt föregående ägare ska dessa fungera, men vi fick aldrig tillfälle att använda kojan. Kojan är tung!
Säljer en isolerad hundkoja med belysning som tänds vid rörelse samt element, enkomt för hundar i hundkoja med termostat. Ett sådant element som hunden inte kan bränna sig mot om det ligger bredvid. (länk till produktinfo: http://www.haromi.se/elementhundkojamedtermostat-p-312.html ) Kojan är knut-timrad och har ett lutande plasttak. Kojan mäter: 185 cm lång 98 cm Hög fram 85 cm Hög bak 140 cm bred Den har även en svängbar lucka som mäter 22*28 cm. Invändigt är kojan klädd i våtrumsmatta på golv med regält uppvik för lättare rengöring. Kojan använd max 5-10 ggr.
Hundkoja för både stor och liten hund eller flera mindre. Finns två rum, ett större och ett mindre. Den har alltid stått i ett garage så för att ha den ute måste den brädfodras och få på yttertak. Den är isolerad inkl. ett element. Taket går att lyfta av. Det stora rummet har innermått 100x112 cm samt en höjd på 110 cm. Lilla rummets innermått ca 50x75 cm, höjd ca 50 cm. Bild finns att få. Säljes till högstbjudande.
Lunds hund koja säljes den största mod.begagnad 2 år Obetydligt använd av våra hundar. Passar bra till stor hund.vi har två rottweiler. En sväng lucka på lång sidan en uppsågad lucka på kort sidan. Värme element inne och belysning på lång sidan. Botten yta 160 cm *82 cm höjd inne 85 cm. Nypriset är 4900:- utan element o belysning. Står på ett trä golv som följer med vid snabb affär.