Allt till salu inom "element hundkoja"

Sortering:
Idag

Bang & Olufsen Beolab 6000...

2 200 kr
Blocket.se
Öckerö
Idag

Joan Miro Litograf Signerad...

9 500 kr
Blocket.se
Idag

Athen

2 845 000 kr
Blocket.se
Täby
Idag

Elgrill Weber

500 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Dali Concept 1

500 kr
Blocket.se
Idag

Klassiskt element

2 500 kr
Blocket.se
Sunne
Idag

16st elradiatorer & varmvat...

500 kr
Blocket.se
Mariestad
Idag

Oljefyllda element

100 kr
Blocket.se
Idag

Helt fungerande element

100 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hundgård & hundkoja

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hundgård i 8 sektiner 2 meter höga och 3,3 meter långa dörresktinen är 2 x 2 meter. Hundkojan är 1,6x 1,3 meter. Hundkoja nästan onavänd, mycket välisolerad med element i. Hundkojan har två olika rum (en liten farstu som är till för att vinden inte ska blåsa in på hunden). ' Hundgården är nedmonterad :), bara att hämta! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Enköping

Hundkoja isolerad, med två rum invändigt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Isolerad hundkoja i trä. Med två rum invändigt, avdelat med en vägg som går att ta ur. Ingången är 25X25cm. Hundkojans yttermått är 1,40m bred, 1m djup och 1m hög. Taket är avtagbart, som ni ser på bilderna. Kojan är i fint skick, nymålad invändigt. Vet inte om element och värmen till vattenskålen fungerar, men du får självklart med dem. Enligt föregående ägare ska dessa fungera, men vi fick aldrig tillfälle att använda kojan. Kojan är tung!
1 200 kr
Blocket.se
Båtdelar och tillbehör  ·  Skellefteå

Isolerad HUNDKOJA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en isolerad hundkoja med belysning som tänds vid rörelse samt element, enkomt för hundar i hundkoja med termostat. Ett sådant element som hunden inte kan bränna sig mot om det ligger bredvid. (länk till produktinfo: http://www.haromi.se/elementhundkojamedtermostat-p-312.html ) Kojan är knut-timrad och har ett lutande plasttak. Kojan mäter: 185 cm lång 98 cm Hög fram 85 cm Hög bak 140 cm bred Den har även en svängbar lucka som mäter 22*28 cm. Invändigt är kojan klädd i våtrumsmatta på golv med regält uppvik för lättare rengöring. Kojan använd max 5-10 ggr.
4 000 kr
Blocket.se

Hundkoja för flera hundar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Hundkoja för både stor och liten hund eller flera mindre. Finns två rum, ett större och ett mindre. Den har alltid stått i ett garage så för att ha den ute måste den brädfodras och få på yttertak. Den är isolerad inkl. ett element. Taket går att lyfta av. Det stora rummet har innermått 100x112 cm samt en höjd på 110 cm. Lilla rummets innermått ca 50x75 cm, höjd ca 50 cm. Bild finns att få. Säljes till högstbjudande.
2 800 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Sollentuna

Lunds hundkoja

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lunds hund koja säljes den största mod.begagnad 2 år Obetydligt använd av våra hundar. Passar bra till stor hund.vi har två rottweiler. En sväng lucka på lång sidan en uppsågad lucka på kort sidan. Värme element inne och belysning på lång sidan. Botten yta 160 cm *82 cm höjd inne 85 cm. Nypriset är 4900:- utan element o belysning. Står på ett trä golv som följer med vid snabb affär.
1 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj