Quantcast
Till salu inom: ”

elkamin med fläkt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Värmekamin/kamin/elkamin/elektrisk kamin. Elektrisk kamin i klassisk design. - Värmer och har hög mysfaktor. - Naturtrogen brasa, med eller utan värme. - Inbyggd fläkt som sprider värmen i rummet. - Justerbar termostat och intensitet för brasan. Köpt på Clas Ohlsson. Se även våra andra annonser med kyl, frys, duschkabin och liten spis. Perfekt till fritidshuset eller stugan. Bättre pris om du köper allt!
Snygg, effektiv och värmespridande elkamin med flera olika effektlägen. Du kan ställa in den på 9 nivåer till värmen eller fläkten. Du kan även använda bara som bakgrunds brasa utan fläkt eller värme. Den är mycket tystgående och skapar en härlig atmosfär. På bara få minuter kan du få upp värmen i ett stort rum utan problem. Priset ligger på cirka 2000 kr. Vi säljer den då vi inte använder den och har vedkamin i huset.
Elkamin med belysning, som ser ut som eld. 900/1800 W med fläkt. Värmer bra, samtidigt som det har mysfaktor.
Hejsan har en trevlig elkamin att sälja. Den styrs med fjärrkontroll som kan öka flammorna och glöd samt blåsa värme från fläkt. Drivs med 220v Bredd 120cm Höjd 100cm Ring el mejla för mer info: 0435-10166 el 076-3464191