Quantcast
Till salu inom: ”

enarmad bandit säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Obesiktad, avställd. Har stått i några år men på asfalt så den har klarat sig rätt bra under, finns viss rost men inte så allvarligt, inte speciellt mkt synlig rost. Förgasarmotor, har inte varit startad på ett tag men dessa bilar brukar ju fungera även efter att ha stått stilla. 5000:- billigare vid snabb affär, inga byten - inte ens emot skinnsoffa, havskajak, enarmadebanditer och allt vad folk brukar vilja bli av med... Har du dock en uppsättning coilovers till Nissan s13 så byter jag gärna med dem...
Nu säljer vi våran ''enarmade bandit''. Den är elektrisk och fungerar. Den tar både mynt och sedlar i valörerna. 1,5,10 kr och 20,50,100 kr. Utbetalningsfunktion urkopplade enligt svenska regler. Nycklar finns. Den är helt okej skick. Den finns att hämta i Degerfors. ring helst: 0762254458 Mejla inte om ni vill ha snabba svar. 2500kr prutat och klart Utbetalningsfunktion urkopplade enligt svenska regler. Innehav kan kräva tillstånd från lotteriinspektionen.
Spelautomater på nätet är ju både populära och sjukt roliga att spela, men det finns så många av dem nuförtiden att man nästan blir yr i bollen. Frasen "spelautomater på nätet" googlas 5400 ggr i månaden enligt Google själva och med "Spelautomaterpånätet.se" kan du nog bli etta på just denna sökmotor. Köp denna domän och samla alla spelautomater, slots och enarmade banditer på ett och samma ställe! Beskriv, recensera, rangordna och förenkla helt enkelt livet för oss som gillar svenska spelautomater på nätet.
Mills liberty bell 20tal Made in i Amerika Samlar bandit som behöver en kunnig hand Reelsen snurrar men fastnar i bland behöver smörjas Behövs en kunnig hand för att få den i tip top Där av priset 4800kr Kan skickas inom Sverige med buss frakt som köparen står för Prutat &klart!!!!säljes ej under utsatta priset dvs.... Enligt blockets regler är vinst funktionen bort kopplad Samt kan krävas tillstånd utav lotteri inspektionen
Mycket ovanlig enarmad bandit / Spelmaskin från Japan i ny skick. Golf Rush med en kulspruts skjutande tomte! Mycket roligt och med ljud och ljus i högsta klass. När det går bra startar TV spel med dioder i enheten. Kul för hela familjen! Storlek H82xB48xD40. Vinstfunktionen är bortkopplad . Observera att maskinen inte får användas till att tjäna pengar utan endast för privat bruk- och kan kräva särskilt tillstånd från lotteriinspektionen.