Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Hej Vi har engångspallar till salu i olika mått. Mestadels handlar det om halvpall 75*72 cm och helpall 80*120 cm (se bild), men det finns även halvpall och långpall i mindre kvantiteter av andra mått. Transport ombesörjs av köpare, alternativt kan vi köra ut mot en transportkostnad. Vi har månadsvis mycket pall vi vill bli av med och söker därför även någon långsiktig som är intresserad av att köpa in pallar ofta & billigt.
Vi har poster med Pall, säljes Långpall Eur pall A pall B pall Pallkragar engångspall halvpall Ring för info transporterar och levererar på plats! Om företaget Sånart Boxholm AB är ett miljöföretag som transporterar pall och miljöfarligt avfall. Vi finns i Boxholm och har ett nationellt transportnät. Vi säljer pall och pallkragar i många olika former.
Cirka ett tiotal av vardera typ. Hör av er vid intresse.
Pallar bortskänkes!! Pallar i olika storlekar bortskänkes. Först till kvarn, hämtas i bromma.. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Engångspallar och långpallar bortskänkes. Avhämtas i Gamlestan. Mycket bra trä att elda med. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på engångspallar bortskänkes