Quantcast
Till salu inom: ”

lastpallar skänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Möbler

Örebro
Skänk

Borås
Skänk

Malmö
Kyl&frys

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Eftersom vi ej längre skickar saker på pall i någon större utsträckning får vi ett överskott av lastpallar från våra inleveranser som vi nu skänker bort. Perfekt att göra ved av eller liknande. Pallarna finns på Kämpevägen 34, Jönköping (Jordbrorondellen, mitt emot Skanska och Bygginvest) Grindarna är normalt sett öppna vardagar kl 07.00-18.00. Bara att komma och hämta när grindarna är öppna. Finns inga pall just när du är där?, Kom gärna tillbaka om någon vecka så har det säkert fyllts på med mera pallar eftersom vi ständigt får nya inleveranser.
Vi har fått ca 1,5 kubikmeter stenmjöl över i storleken 0-6 mm (en och en halv säck). Har själva använt det till underlag för betongplattor, sättsand och fogsand med mycket gott resultat. Säljes för 200 kr utan säckar och 250 kr med säckar. Vi tillhandahåller inte kran utan detta måste köparen tillhandahålla. Alternativet är att använda en spade (vi hjälper givetvis till att skyffla. Har även 3st lastpallar som skänkes bort (syns i bakgrunden på bilden). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
SKÄNKES kasserade lastpallar lämpligt som ved. Har något hundratal lastpallar som är kasserade. Några sjöpallar är dugliga. ett par plastpallar lämpliga för att lägga ved på då fukt inte kryper upp från marken. Finns på Silkesvägen i Värnamo. en, flera eller alla. ring och tala om att du kommer och hämtar. Telefon tid 07:00 - 16:00 Sökord: Gratis skänkes ved pall pallar lastpall sjöpall plastpall kasserade söndriga
Lastpallar skänkes mot avhämtning. Finns utanför Nättraby c:a 100st. Ring 0708-538889. Kontaktas endast via telefon.
Lastpallar i trä, skänkes. Perfekta till ved! Ring för vägbeskrivning!