Quantcast
Till salu inom: ”

eufonium euphonium till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Eufonium
F
Nässjö
Eufonium

Tingsryd
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

OBS: Ej den som är på bilden Eufonium John Packer Uthyrning Vi har framgångsrikt bedrivit uthyrningsverksamhet i mer än femton år. Detta är ett utmärkt alternativ för Dig som inte vill lägga ner en större summa pengar på ett instrument, men ändå få chansen att musicera. Kanske har Du ett barn som skulle vilja prova på att spela, men som inte riktigt vet vilket instrument som passar, eller som bara vill testa ett litet tag. Då är vårt uthyrningskoncept något för Dig! Hyresvillkoren är enkla: * Obegränsad hyrestid, dock minst 9 månader. * 2/3 av inbetald hyra tillgodo vid köp av instrumentet. Köp kan Du genomföra när som helst. * Frakt tillkommer liksom uppläggningsavgift 135:-.
Säljer mitt superfina euphonium då jag tyvärr inte längre hinner spela. Det är ett Eufonium från Yamaha Professional Series. YEP-621 har en stark varm ton med exakt intonation och är lättspelat. De karaktäristiska för YEP-621 är den solida fokuserade tonen. Ett mångsidigt instrument som passar både ensemble eller solo-projekt. Specifikationer: - Bb - Ventiler: 3 top, 1 sido action - Klocka: 280mm (11") - Bore 14.5-16.8mm (0.571-.661") - Försilvrat - Finish: Klar lack Nyrenoverade ventiler och stämbyglar. Jag nås via telefon och mail. Detta är en intressekoll då jag hellre har kvar instrumentet än att sälja det för billigt. Nypris för detta instrument hos en handlare är 39000kr. Mvh Rickard
Courtois Challanger II. Kompenserat 4V med trigger på stämbygeln. Fullstort euphonium som t.ex. Besson Sovereign 967 + med trigger. Instrumentet har liten skada på klockans kant (för liten för att fångas på bild) i övrigt bulfri. Lack är något sliten där man håller i instrumentet och på nedre böjen ( se bild) samt ett antal små repor. Ventilerna är felfria . Komplett med Courtois fodral och munstycke.
Säljer ett begagnat Eufonium mod. Jupiter JEP-570 med fyra ventiler. Har bara använts av sonen i musikskolan. Instrumentet är i gott skick. Medföljer ett hardcase och en gigbag som kan användas som ryggsäck. Priset kan diskuteras. Om ni önskar mer foton kan vi maila det.
Jupitor Eufonium JEP 470 guldlack använt som övningsinstrument. 4 ventiler Bb