Quantcast
Till salu inom: ”

evr reglersystem shuntstyrning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Staff UP Sundsvall söker för kunds räkning en programmerare som i huvudsak ska ansvara för framtagning av  PLC-program i olika projekt. Simatick S7 är kundens huvudsystem men andra styrsystem kan förekomma. I aretsuppgifterna ingår även programmering av andra automationsprodukterså som HMI-system och servodrifter. I samband med i drifttagningkan resor både i Sverige och utomlands förekomma.Vi söker dig som: Har en relevant akademisk bakgrund eller erfarenhet från området.Har dokumenterad erfarenhet från PLC-programmering.Har kunskap om industriella kommunikattionssytem och reglersystem.Du har ett stort intresse för automation och känner till vanligt förekommande produkter inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av Simatic S7 med F-CPU-er, ProfiBus, ProfiNet och WinCC.Du har en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta både med kollegor och kunder, samtidigt är det mycket viktigt att du har förmågan att arbeta självständigt och leverera ett kvalitetssäkrat resultat.Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.  
EVR reglerutrustning för värmesystem styr värmekällans shuntventil så att temperaturen hos framledningsvattnet och rumstemperaturen hålls på önskad nivå. Reglercentralen i systemet får signaler från givare för utetemperatur, framledningsvattnet och rumstemperatur. På reglercentralen ställer man in önskade dag-, natt-, morgon- och kvällstemperaturer för veckans sju dygn. Enheterna i systemet är enkla att installera och ställa in. Reglersystemet passar i värmeanläggningar som har vatten som värmebärande medium. Följande ingår: Reglercentral EVR-C - för övervakning och styrning samt för inställning av tider och temperaturer i systemet. Inkl nätsladd. Shuntreglermotor EVR-M - ställer automatiskt in pannans shuntventil på signal från reglercentralen. Rumstermostat EVR-T - för avkänning och inställning av temperaturen inomhus. Framledningsgivare EVR-F - för avkänning av framledningsvattnets temperatur. Utegivare EVR-U - mäter uteluftens temperatur och påverkar via reglercentralen framledningsvattnets temperatur. Produktblad med tekniska data och installationsanvisningar. Pris 1000 kr plus fraktkostnad.
Komplett pelletsanläggning Effekta pellets 220 med Pellx-brännare och veckoförråd. Pannan har en inbyggd varmvattenberedare på 205 liter och värmer vattnet allt eftersom det förbrukas. Den fyller utan problem ett badkar på 390 liter. Vi kommer att byta värmekälla och pannan kommer förmodligen tas ur drift den 31 oktober. Utrustning som ingår: Panna Effekta pellets 220 Pellex brännare PX21 Veckoförråd Matarskruv EVR reglersystem (för värmestyrning) Utegivare Automatisk shunt Automatisk askfunktion Data: Installerad: 2006-10 Effekt brännare: 20 kW Effekt el: 6 kW Vattenvolym pannvatten: 220 liter Nypris 77.000 kr Nu 18.000 kr Ring för mer info
EVR reglersystem enligt bild. EVR kontrollpanel Shuntstyrning Inomhusgivare Utomhusgivare Framledningsgivare Manual Allt fungerar perfekt. Kan skickas vid förskottsbetalning och om köparen betalar frakten.

... eller prova att söka på iqtherm reglersystem