Quantcast
Till salu inom: ”

exklusiv kontinentalsäng dream mio säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Norrköping
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Exklusiv kontinentalsäng Dream köpt på Mio 2012-09-28. Sängen består av två 90 cm breda bottenmadrasser. Det andra lagret madrasser är två medelhårda resårkassetter. Beroende på vilken sida man väljer att ha överst är de medel mot det hårdare hållet och medel mot det mjukare. Kassetterna ligger i ett gemensamt fodra, vilket gör att de inte kan glida isär. Det finns två olika bäddmadrasser till sängen, båca 180 cm breda och 8 cm tjocka. Den ena har latexkärna och den andra är uta latex. Ni kan själva välja vilken ni vill ha vid köpet. Tyget heter Salsa svart och är grafitgrått. Inköpspriset var 18 999 kr, kvitto finns. Vi säljer den för 9 999 kr, prutat och klart. Sängen är i nyskick!
Hejsan, jag har en oanvänd Dream kontinental säng från mio (fortfarande i plast och i samma skick som när den levererades), storleken är 180x200 och färgen beige. Hårdheten på bäddmadrassen är fast/medium (Oftast rekommenderas männen fast och kvinnorna medium). Huvudgavel i sängens färg och ben i aluminium medföljer. Ord.priset är 22.570 kr men jag köpte den för 17.995 kr. Säljer för 14.500 kr. Mycket säng för pengarna. 3 års reklamationsrätt. Frakt och leverans får köparen stå för. Ring eller Maila (ej SMS)
Säljer en fräsch kontinentalsäng Sense (Fast) från Mio i tyget Bella beige, säng, madrass, bäddmadrass, ben (19 cm dream 595 kr) och sänggavel 140x200 komplett säng till gästrummet eller till den lilla lägenheten, inga problem att sova två i. Vi har haft den stående i gästrum tills nu så den är väldigt sparsamt använd och har alltid haft madrass skydd. sängen är inköpt tidigt 2015. totalpris på mio är 13885 kr (inkl allt) men tänker mig 5500 kr. pris kan diskuteras vid snabb affär. Hämtas i Hammarby sjöstad.
Beskrivning från Mio. Storlek 180x200. 1x medium och 1x fast madrass. En skön och härlig kontinentalmadrass med hög liggkomfort. Madrassen har en undre kärna av pocketresår och en övre kärna med 5-zons pocketresår med en extra X-pocket samt kantförstärkta sidor. X-pocket ger madrassen en extra ytmjuk känsla. Svensktillverkad med 15 års garanti mot ram- och fjäderbrott. Pris inkl. bäddmadrass och champagneben i metall, höjd 12 cm. Totalhöjd på sängen med dessa ben är ca 72 cm. Sängen är mindre än 1 år gammal. Kan levereras till dörr i Mälardalen, Stockholm och Östergötland.
Det svider lite extra men nu säljer vi våran fantastiskt sköna säng pga utrymmesbrist. Att sjunka ner i denna säng ger dig ett lugn och en oerhört bekvämlig sömn för hela själen, din kropp kunde inte må bättre. Inga brister eller defekter finns till synes eller att tillägga och sängen är nästintill i nyskick. Inköpt 28/9-2014 och använd med start 1,5 mån därefter pga leveranstid - kvitto finns! Kontinentalsäng (ordpris 13500kr): Tyg Bella antracit - Medium/fast komfort L 200 x B 180 x H 64 inkl. 12 cm champagneben. Bäddmadrass (Ordpris 5495kr): Ordpris totalt: 18995kr Säljes för: 6000kr Finns att hämta i Sköndal. HEMLEVERANS INGÅR EJ. Vid intresse vänligen hör av er på mail. (Bilder kan skickas vid behov) Mvh, Nichlas MIO's produktinformation: https://www.mio.se/produkt/dream/26931150 -Passande gavel finns att köpa i flera olika varianter hos Mio.se