Quantcast
Till salu inom: ”

mio skinnsoffor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skinsoffa

Sollentuna
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Soffan är i italiensk stil, inköpt på MIO Mått på 3 sits: 210 cm Mått på 2 sits: 165 cm 3:an (visas på bild) är i mycket gott skick! 2:an, som medföljer om ni vill, är betydligt mer sliten, mest på ena armstödet. Har tyvärr inga bilder, min kamera har pajjat, men kom gärna förbi och titta. Priset går att diskutera. Nypris ca 12 000:-
Hej! Har en väldigt fin och välbehållen två-sittssoffa som jag köpte från MIO för ca. 1,5år sedan. Denna soffa har bara stått vid sidan det senaste året och är verkligen MÅTTLIGT använd. Tycker det är synd att en så fin soffa ska stå och samla damm. Soffan är verkligen i kanonskick och är precis som ny, INGA märken, fläckar eller liknande. En stabil soffa med fantastisk komfort! Mått: Längd-140cm Bredd-90cm Gav 7900:- för soffan när jag köpte den. Pris: 2000:-
Hej! Vi säljer nu vår drygt 4 år gamla soffa med tillhörande bord. Den är köpt på MIO och hela paketet kostade över 20.000:-. Soffa samt bord är i bra skick, inga konstigheter. Finns att hämta i Västerås, vill ni komma och titta på soffan så går det alldeles utmärkt, det är bara att höra av sig. Ring efter 16 då jag arbetar nattetid och behöver sova om dagarna. Inga byten.
Hej! Har en väldigt fin och välbehållen två-sittssoffa som jag köpte från MIO för ca. 1,5år sedan. Denna soffa har bara stått vid sidan det senaste året och är verkligen MÅTTLIGT använd. Tycker det är synd att en så fin soffa ska stå och samla damm. Soffan är verkligen i kanonskick och är precis som ny, INGA märken, fläckar eller liknande. En stabil soffa med fantastisk komfort! Mått: Längd-140cm Bredd-90cm Gav 7900:- för soffan när jag köpte den.
Nu vill vi sälja våra skinn soffor pga flytt. Köptes från MIO nypris 14000 kr. Soffan är bekväm och i väldigt fint skick. Vi har inga pälsfällande djur för er som är allergiker. Och inte heller någon rökare för er som inte tål lukten. Tyvärr så kan vi inte erbjuda transport av sofforna. Vi släpper soffan för 4000 kr. Ett väldigt bra pris för en kvatitets soffa. Undrar ni över något kontakta mig gärna via mail.