Quantcast
Till salu inom: ”

fälgar till mercedes w123 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Startar lätt och går fint i motor och låda, w124 stolar med sätesvärmare och armstöd. Fullträ. Stereo med usb. Tonad Endast vinterdäck (fälgarna på bilden) Besiktad till 2012-08-31 Pris 15,000 :- Extrauppgifter Märke: Mercedes-Benz Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: 280 E Hästkrafter: 72 Hk I trafik: - Motorstorlek: - Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: - Färg: Vit
Körklar mb 300 turbodiesel som är skattebefriad. Pga för många bollar i luften och för lite tid så måste jag göra mig av med sothoran. Det är en 79:a reg med motor utbytt dvs stoppa i en 6:a om man vill. Går kanon i motorn, pumpen påställd och turbon med. Ser helt ok ut. Sänkt, helt nya 14" vinterdäck och 15" plåtisar med sommardäck. Fälgarna på bilden ingår INTE och finns inte kvar. Sitter 4st bosch med glödning som kan medfölja till rätt pris. Ev byte men inget skräp! bytespris högre annars BVSA ring, maila eller skicka ett sms vid funderingar eller bytesförslag.
mercedes w123 240d okapad. är enkel växellåda med stag för 3 o 4an borttaget. diesel varvtalsregulator finns men inte ikopplad. Är en gammal bil och det är en mercedes så det finns rost på skärmar, kofångar läpp, baklyktsplåt. Finns en buckla på bakre skärmen, vänstra framskärmen bör bytas, Går hur bra som helst i motor och låda. Finns lite spackling kvar bak på taket. Är bessad med galler och öppet barlastflak men bara en liten takbit som ska vara bortkapad. Följer med 4st 15" merca original fälgar. (det röda är rostskydd, bara lite ytrost som är fixad). ska bort!
tjena ska ha bort den pga jänk. rost lagad på hela vänster sidan ekonomiplåt till höger golvet framdörrar bytta till rostfria. bra objekt renoverad 300D motor (hål i tråget, bara att svetsa) ring för mer info. bilen är skattefri! ej gått som pilsnerbil! alla saker ska finnas till den. fälgar på bild ingår ej. finns i ekshärad 10mil norr om karlstad.
Har en uppsättning 20" fälgar med däck i mycket fint skick till salu. Märket är Leauge black eagle med måtten 8,5x20" 5/112 et35. Det sitter Triangle 245*35zr20" sommardäck på. Däcken och fälgarna har rullat ca 150 mil så det är mycket mönster kvar på däcken, ej snednötta. Finns inga kantstötningar eller skador på fälgarna. Har själv haft fälgarna på en merca w123 men passar givetvist fler modeller. 5*112 245/35/20 mercedes audi vw passat